نماد آخرین خبر

کشف ۴ کوزه سفالی در تپه انذر طارم

منبع
ايسنا
بروزرسانی
کشف ۴ کوزه سفالی در تپه انذر طارم

ایسنا/ فرمانده یگان حفاظت اداره‌ کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان از کشف ۴ قلم کوزه سفالی در حین پایش تپه انذر طارم توسط تیم عملیات یگان حفاظت خبر داد.

سرهنگ ناصر حبیبیان سه شنبه ۱۴ بهمن اظهار کرد: در جریان عملیات پایش و گشت‌زنی نیروهای یگان حفاظت در محدوده تپه انذر شهرستان طارم، ۴ قلم کوزه سفالی تاریخی کشف و ضبط شد. این آثار در حین بررسی‌های میدانی و عملیات حفاظتی به‌صورت غیرمنتظره در منطقه شناسایی شده و پس از بررسی اولیه کارشناسان میراث فرهنگی، جهت انجام مطالعات دقیق‌تر و تعیین قدمت به اداره کل میراث فرهنگی استان زنجان منتقل شدند.

او با تأکید بر اهمیت حفاظت از میراث تاریخی کشور، خاطرنشان کرد: یگان حفاظت با همکاری مردم و نهادهای محلی، به‌صورت مستمر مناطق تاریخی و محوطه‌های باستانی استان را پایش کرده و با هرگونه تخلف و حفاری غیرمجاز برخورد قانونی خواهد کرد.

حبیبیان گفت: در صورت مشاهده هرگونه فعالیت مشکوک مربوط به حفاری‌های غیرمجاز، موضوع را به شماره تماس یگان حفاظت میراث فرهنگی استان گزارش دهند تا اقدامات لازم انجام شود.

فرمانده یگان حفاظت اداره‌ کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان افزود: شهرستان طارم به‌دلیل قدمت تاریخی دارای محوطه‌ها، تپه‌ها و بناهای فراوان از دوران مختلف پیش‌ازتاریخ تا دوران تاریخی و همچنین اسلامی است، این آثار در ارتفاعات و دشت‌های باستانی قرار دارد.

او خاطرنشان کرد: بر اساس ماده ۵۶۲ قانون مجازات اسلامی، هرگونه حفاری و کاوش بدون مجوز به‌قصد به‌دست آوردن اموال تاریخی، فرهنگی ممنوع است و متهمان به شش ماه تا یک سال حبس محکوم می‌شوند و اشیای مکشوف به نفع وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و آلات و ادوات حفاری به نفع دولت ضبط می‌شوند.

انتهای پیام





آخرین خبر زنجان در اینستاگرام : https://instagram.com/zanjan_today