حضور قائم مقام وزیر کشور در جمع زائران مسجد جمکران

ایرنا/ قم - ایرنا- قائم مقام وزیر کشور شامگاه سهشنبه با سفر به شهر مقدس قم در جمع زائران مسجد جمکران در شب نیمه شعبان حاضر شد و به گفت وگو با آنان پرداخت.
به گزارش ایرنا از استانداری قم ، علی اکبر پورجمشیدیان همچنین با حضور در مسیر بلوار پیامبر اعظم(ص)، از نزدیک در جریان خدمت رسانی به زائران مسجد مقدس جمکران قرار گرفت.
وی در این سفر، ضمن بازدید از مواکب مستقر در مسیر بلوار پیامبر اعظم، با آیتالله سعیدی امام جمعه قم، حجتالاسلام والمسلمین اجاقنژاد تولیت مسجد مقدس جمکران و سردار جمیری فرمانده سپاه قم، نیز دیدار کرد.
در شهر قم، شادپیمایی و اجتماع بزرگ منتظران در مسیر هفت کیلومتری بلوار پیامبر اعظم(ص) با برپایی ۶۰۰ موکب خدماتی و یکهزار و ۸۰۰ غرفه فرهنگی و پذیرایی کلید خوردهاست.
گفتنی است ، رئیس سازمان اورژانس کشور نیز امشب د با حضور در مسجد مقدس جمکران، از نزدیک در جریان روند ارائه خدمات بهداشتی، درمانی و اورژانسی به زائران قرار گرفت و از تلاشهای شبانهروزی تیمهای بهداشت و درمان و اورژانس قدردانی کرد.
مسوولان استان قم پیش بینی میکنند که در ایام نیمه شعبان حدود چهار میلیون نفر به قم سفر کنند.
















