فروش کمتر از قیمت مصوب لاستیک خودرو در مشهد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
فروش کمتر از قیمت مصوب لاستیک خودرو در مشهد

ایرنا/ رئیس اتحادیه صنف تعمیرکاران و فروشندگان لاستیک مشهد گفت: با توجه به افزایش قیمت لاستیک و کاهش توان خرید مردم، فروشندگان عموما لاستیک‌ها را کمتر از قیمت مصوب به فروش می‌رسانند.

کاظم پورحسینی، رئیس اتحادیه صنف تعمیرکاران و فروشندگان لاستیک مشهد اظهار کرد: آزادسازی نرخ ارز باعث شده است که اختلاف بین نرخ دولتی یا مصوب لاستیک با نرخ آزاد آن در بازار به صفر برسد. با این حال نزدیک شدن به ایام پایانی سال و افزایش مسافرت‌ها کسادی بازار این کالا را در پی نداشته و همچنان خرید و فروش لاستیک انجام می‌شود.
وی بیان کرد: تغییر سیاست‌های ارزی و حذف ارز ترجیحی از مواد اولیه تولید لاستیک در کشور و همچنین ممنوع شدن واردات آن باعث افزایش ۵۰ درصدی نرخ لاستیک تا امروز شده است.
پورحسینی اضافه کرد: قیمت هر جفت لاستیک پراید از حدود 3 میلیون و ۱۸۰ هزار تومان به 4 میلیون و ۹۵۰ هزار تومان و هر جفت لاستیک پژو از 3 میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به 5 میلیون و ۴۵۰ هزار تومان رسیده است.
رئیس اتحادیه صنف تعمیرکاران و فروشندگان لاستیک مشهد اضافه کرد: هم‌اینک واردات لاستیک با سایزهای ۱۳، ۱۴ و ۱۵ به دلیل تولید داخلی آن ممنوع است، اگر هم این سایزها وارد کشور می‌شود از طریق قاچاق یا مربوط به ثبت سفارش‌های گذشته بوده است، با این حال عمده واردات رسمی لاستیک‌ مربوط به سایزهای ۱۷ و ۱۸ است.
وی شمار نمایندگی‌های فروش لاستیک در مشهد را ۱۰۰ مورد و شمار واحدهای صنفی دارای پروانه کسب زیرپوشش اتحادیه صنف تعمیرکاران و فروشندگان لاستیک را هزار واحد ذکر کرد.

آخرین خبر خراسان رضوی در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/khorasan_today
آخرین خبر خراسان رضوی در تلگرام :
https://t.me/Toos_today