نماد آخرین خبر

امام جمعه کرج: ملت ایران با تبعیت از رهبری از بحران‌ها عبور کرده است

منبع
ايرنا
بروزرسانی
امام جمعه کرج: ملت ایران با تبعیت از رهبری از بحران‌ها عبور کرده است

ایرنا/ کرج - امام جمعه کرج با تاکید بر اینکه رهبری اتکای حل بحران در کشور است، گفت: ملت قهرمان ایران در بزنگاه‌های حساس با بصیرت و تبعیت از رهبری، توطئه‌های دشمنان را خنثی و از بحران‌های سیاسی، امنیتی و اقتصادی عبور کرده است.

به گزارش ایرنا، آیت الله "سید محمد مهدی حسینی همدانی" در خطبه‌های این هفته نمازجمعه کرج اظهارکرد: امروز دشمن با اغتشاش، کودتا، جنگ، عملیات رسانه‌ای و ابزارهای مختلف در پی ایجاد شک در حقانیت نظام اسلامی و رهبری هستند که جهاد تبیین در همین‌جا معنا پیدا می‌کند و کسانی که سکوت می‌کنند باید بیندیشند که فردا چه پاسخی خواهند داشت.

وی با اشاره به دیدار اخیر خود با رییس قوه قضائیه افزود: دشمن به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم حملات خود را متوجه رهبری کرده و می‌کوشد مسوولیت همه بحران‌ها را متوجه ایشان جلوه دهد، در حالی‌که رهبری وظیفه تعیین سیاست‌های کلی و چارچوب‌های راهبردی را بر عهده دارد و قوای سه‌گانه و نهادهای مسوول باید آن سیاست‌ها را به مرحله اجرا برسانند تا نتایج آن در زندگی مردم ملموس شود.

وی تاکید کرد: رهبری نقطه اتکای حل بحران است اما دشمن تلاش می‌کند ایشان را منشا بحران معرفی کند و جبهه فرهنگی انقلاب باید با کمک انسان‌رسانه‌ها در این زمینه فعال‌تر عمل کند تا مسیرهای غلط به انقلاب تحمیل نشود.

امام جمعه کرج با بیان اینکه طراحی دشمنان و مستکبران، به‌ویژه ایالات متحده آمریکا، برای به زانو درآوردن ایران چندلایه و چندمرحله‌ای بوده است ،گفت: آنان با تصور اینکه مشکلات اقتصادی فرصت مناسبی ایجاد کرده، ابتدا تلاش نظامی کردند و ۱۲ روز جنگ را تحمیل کردند اما در نهایت عقب‌نشینی کردند؛ سپس به سمت بازار و ایجاد آشوب خیابانی و کشته‌سازی رفتند که با حضور هوشمندانه مردم ناکام ماندند و بعد نیز در فضای مجازی و مدیریت ذهن جامعه فعالیت گسترده‌ای انجام دادند اما موفقیتی کسب نکردند.

وی افزود: آنان از عملیات تروریستی نتیجه نگرفتند و اخیراً مراکز علمی و دانشگاهی را هدف قرار داده‌ تا چراغ علم را خاموش کنند اما دانشجویان مؤمن و آگاه وارد میدان شدند ولی با این حال دستگاه‌های مسئول باید با متخلفان، اعم از دانشجو ، استاد ویا هرفرد متخلف ، برخورد بازدارنده و متناسب با جرم داشته باشند تا از تکرار تخلف جلوگیری شود.

آیت الله حسینی همدانی با اشاره به بدهی‌های سنگین آمریکا گفت: بدهی‌های این کشور از ۵۶ تریلیون دلار عبور کرده و حاکمان آن می‌دانند ورود به جنگ جدید هزینه‌های گزافی بدون دستاورد خواهد داشت.

امام جمعه کرج به اظهارات استیو ویتکاف، نماینده ویژه رییس‌جمهور آمریکا در خاورمیانه، اشاره کرد و گفت: استیو ویتکاف نقل کرده است که دونالد ترامپ متحیر است که چرا با وجود فشارها، ایران تسلیم نمی‌شود که این در حالی است که ملت ایران هرگز برای تامین امنیت خود باج نداده و نخواهد داد.

وی تاکید کرد: تهدید و هراس‌افکنی راه به جایی نمی‌برد و اگر دشمن حرکت غیرمعقولی انجام دهد، پاسخ قاطع دریافت خواهد کرد.

و ی با اشاره به تبریک فرا رسیدن پانزدهم ماه مبارک رمضان، سالروز ولادت با سعادت امام حسن مجتبی (ع)، روز احسان و نیکوکاری، روز اکرام و تکریم خیرین و روز ترویج فرهنگ قرض‌الحسنه اظهار کرد: سیره امام مجتبی(ع) برای همه ما سرشار از درس است و سختی‌های دوران امامت آن حضرت نشان می‌دهد که چگونه جریان نفاق با بذرپاشی شک در حقانیت رهبر الهی، جامعه را دچار رکود و انحراف می‌کند.

وی افزود: پس از شهادت امیرالمؤمنین(ع)، منافقان و جریان فکری خاص به شکل گسترده و عمیق در میان مردم نسبت به حقانیت رهبر الهی و برنامه‌های او تردید ایجاد کردند؛ شکی ساختگی که به دلیل ضعف ایمان، دنیاطلبی و خستگی از جهاد در جامعه القا شد و نتیجه آن توقف حرکت جامعه و در نهایت ضلالت بود.

آیت الله حسینی همدانی ادامه داد: در زمان امام علی(ع) سستی در اجرای فرمان و تعلل در جهاد دیده می‌شد اما در دوره امامت امام حسن(ع) تغییر آرمان‌ها و شعارهای انقلاب نبوی و علوی هدف قرار گرفت و جهان اسلام با ۲ نظام سیاسی مواجه شد؛ یکی به رهبری امام حسن(ع) و دیگری به رهبری معاویه بن ابی‌سفیان. معاویه در نامه‌ای به امام نوشت از روز حکمیت خلافت برای او تثبیت شده و امام باید به راهی درآید که مردم درآمده‌اند؛ ادبیاتی که پیش از آن جرأت بیانش را نداشت.

امام جمعه کرج در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به هشتم اسفندماه روز امور تربیتی و تربیت اسلامی و روز حمایت از بیماران نادر و ۹ اسفند روز حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان گفت: کمترین حق مردم ثبات قیمت‌ها و نظارت بر بازار است.

وی همچنین در تذکر در استان البرز اظهار کرد: چرا به برخی املاک مجوز ساخت داده می‌شود اما آب، برق و انشعابات ندارند این موضوع باید بررسی شود زیرا مراجعات مکرر مردم نشان می‌دهد کار به‌درستی انجام نشده است.





آخرین خبر البرز در اینستاگرام :https://instagram.com/alborztoday