شهادت چهار نظامی در حمله هوایی به پادگان ابوذر سرپل‌ذهاب

منبع
ايرنا
بروزرسانی
شهادت چهار نظامی در حمله هوایی به پادگان ابوذر سرپل‌ذهاب

ایرنا/ فرماندار سرپل‌ذهاب از شهادت چهار نفر از نیروهای ارتش جمهوری اسلامی و زخمی شدن چهار نفر دیگر بر اثر حمله هوایی آمریکایی - صهیونیستی به پادگان ابوذر این شهرستان خبر داد.

میرحسین رحیمی یکشنبه‌شب افزود: عصر امروز پادگان ابوذر در این شهرستان هدف حمله هوایی آمریکایی - صهیونیستی قرار گرفت که در جریان این حملات چهار نفر از ارتشیان غیور تیپ ۷۱ پیاده مکانیزه به شهادت رسیدند.

وی اظهار کرد: از چهار شهید این حمله، ۲ نفر بومی منطقه و اهل سرپل‌ذهاب و ۲ نفر دیگر از شهدا اهل استان ایلام هستند.

فرماندار سرپل‌ذهاب گفت: همچنین چهار نفر نیز در این حملات زخمی شدند که به مراکز درمانی منتقل شده‌اند.

هشتم اسفندماه مناطق مختلف ایران مورد هدف حمله‌های هوایی رژیم صهیونیستی و آمریکا قرار گرفت و بر اثر آن حمله‌ها، جمعی از فرماندهان نظامی و رهبر انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به شهادت رسیدند.

این حملات بلافاصه با واکنش نیروهای نظامی کشورمان مواجه شد و در حالی ادامه دارد که متجاوزان علاوه بر مراکز نظامی به برخی مراکز غیرنظامی از جمله مدارس و بیمارستان‌ها نیز حمله می‌کنند که دبستان شجره طیبه میناب با ۱۶۵ شهید و ۹۵ مجروح از جمله آنهاست.

رژیم صهیونیستی همچنین ساعتی قبل ۲ واحد مسکونی، و بخش‌هایی از بیمارستان گاندی تهران را نیز هدف قرار داد.

آخرین خبر کرمانشاه در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/kermanshah.today