ايسنا/ رئيس سازمان آتشنشاني و خدمات ايمني کرج با اشاره به وقوع آتشسوزي در بلوار ظفر کرج گفت: محل آتشسوزي از شرق و غرب به انبار تجهيزات آبفا، از شمال به يک محيط با کابري دامداري و محل دپو علوفه و کاه و با شعاع کمتر از 50 متر به يک پارکينگ عمومي خودرو ختم ميشد.
محمد يساولي افزود: ساعت 10 و 45 دقيقه شب گذشته بود که طي تماس با 125 يک آتشسوزي در بلوار ظفر و انتهاي ظفر 7 اعلام شد.
يساولي افزود: پس از اين تماس، اولين خودرو آتشنشاني طي کمتر از پنج دقيقه خود را به محل رساند و پس از ارزيابي صحنه، وسعت و کانون حريق و بررسي مواد قابل سوختن در محيط، اعلام نياز به نيروي کمکي و پشتباني کرد.
وي ادامه داد: پس از اين اعلام نياز، خودروهاي سنگين و تريليهاي آب به محل اعزام و با توجه به وسعت حريق مديران مناطق هم در محل حضور يافتند تا با تقسيم کار، از گسترش آتش جلوگيري و در نهايت مهار شود.
رئيس سازمان آتشنشاني و خدمات ايمني کرج با اشاره به جزئيات محل وقوع آتش خاطرنشان کرد: محل آتشسوزي انبار روباز يک کارگاه ساخت لوله و اتصالات پلياتيلن به مساحت حدود هزار متر مربع بود، اين توليدات در يک سوله 300 متري توليد ميشده است.
وي ادامه داد: محل آتشسوزي از شرق و غرب به انبار تجهيزات آبفا، از شمال به يک محيط با کاربري دامداري و محل دپو علوفه و کاه و با شعاع کمتر از 50 متر به يک پارکينگ عمومي خودرو ختم ميشد.
يساولي اظهار کرد: خوشبختانه با عملکرد به موقع و مناسب همکاران از سرايت و گسترش حريق به اطراف و حتي کارگاه توليدي محل آتشسوزي و خسارت به تجهيزات جلوگيري و پس از حدود دو ساعت و 20 دقيقه، مهار و محل تحويل عوامل انتظامي شد.
وي افزود: در اين حادثه به پارکينگ خودرو هيچ خسارتي وارد نشد و فقط قسمت انبار روباز که لوله و اتصالات پلياتيلن در آن نگهداري ميشد خسارت ديد. براي مهار آتش 30 نفر نيرو و 12 خودرو سنگين و نيمهسنگين اعزام شده بود.
يساولي اعلام کرد: علت اين آتشسوزي با حضور کارشناسان در دست بررسي است.
بازار