ايرنا/معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي کردستان گفت: از اول تا پايان ماه مبارک رمضان و در قالب طرح سلامت رمضان، ۲۸ تُن انواع مواد غذايي و خوراکي فاسد در اين استان کشف و معدوم شد.
فرزام بيدارپور روز يکشنبه اظهار داشت: در قالب طرح سلامت رمضان، ۱۵ هزار و ۳۸۵ مورد بازديد از اماکن عمومي و مراکز تهيه، توزيع و عرضه مواد غذايي بويژه مراکز تهيه باميه و زولبيا، قناديها و شيريني پزي هاي استان انجام شد.
وي افزود: در اين بازديدها ۲۸ تُن مواد غذايي فاسد شناسايي و معدوم شد و ۴۰ مرکز از جمله قناديها و رستورانها که مرتکب تخلف شده بودند نيز پلمب شدند.
معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي کردستان اضافه کرد: همچنين در قالب اين طرح، ۸۸ مکان و مراکز متخلف مواد غذايي و غيره به دادگاه معرفي شدند و ۴۷۳ مورد شکايت مردمي نيز ثبت و مورد بررسي قرار گرفت.
وي يادآور شد: در طرح سلامت رمضان که از اول تا پايان ماه مبارک در استان اجرا شد، ۱۹۷ بازرس از ساعت هشت صبح تا هشت شب بر مراکز عرضه و توليد نظارت داشتند.
بيدارپور گفت: در مجموع بازرسان در مرکز بهداشت سنندج در قالب سه تيم، سقز ۲ تيم و ساير شهرستانها نيز هر کدام يک تيم به ارائه خدمات نظارتي پرداختند ضمن اينکه در صورت وجود مورد خاصي بازرسان شيفت تا ساعت ۱۲ شب آماده خدمات رساني بودند.
وي تاکيد کرد: بازرسي از اماکن عمومي و مراکز حساس از تهيه، توزيع و عرضه مواد غذايي بويژه مراکز تهيه باميه و زولبيا، قناديها و شيريني پزي ها از جمله مأموريتهاي محوري در طرح سلامت رمضان بود.
طرح سلامت رمضان هر سال در طول ماه مبارک همزمان در سراسر کشور اجرا ميشود.
بازار