ايسنا/ رئيس سازمان حمل و نقل ريلي کرج با اشاره به طرح قبلي اين سازمان براي ايجاد محل دپو قطارهاي مترو در ضلع جنوبي دانشگاه خوارزمي گفت: پس از بررسيهاي کارشناسي، مشخص شد که اين موضوع توجيه فني ندارد و منتفي شده است.
علياصغر صلواتي در بازديد رئيس، معاونين و مديران دانشگاه خوارزمي از پروژه قطار شهري کرج گفت: راهاندازي مترو بهترين راه حل جهت سهولت تردد شهروندان است.
صلواتي ضمن تشريح کامل روند ساخت و اجراي مترو بر لزوم همکاري متقابل بين دانشگاه و مجموعه شهرداري به خصوص سازمان قطار شهري تاکيد کرد و گفت: دانشگاه جزء جداييناپذير طرحهاي شهري است و حضور اساتيد و خبرگان علمي در همه طرحها لازم و پشتوانه علمي پروژههاست.
وي به يکي از طرحهاي انتقادبرانگيز سازمان قطار شهري کرج براي ايجاد محل دپو قطار در ضلع جنوبي دانشگاه خوارزمي اشاره و اعلام کرد: در پي بررسيهاي کارشناسي و تخصصيتر، معلوم شد که از لحاظ فني اين امر توجيه نداشته و ارتفاع سطح زمين دانشگاه تا محل مورد نظر بسيار متفاوت است و عملاً گزينه زمين دانشگاه خوارزمي براي محل دپوي قطار شهري به اولويتهاي بسيار پايين و منتفي تبديل شده و محل ديگري براي اين امر در نظر گرفته شده است.
وي خطوط مترو برنامهريزي شده در کرج را گامي در راستاي پايين آوردن ترددهاي شهري با وسايل شخصي دانست و گفت: مسافران روزانه بين کرج و تهران که به حدود ۳۰۰ هزار نفر ميرسند در آينده با فراغ حال تردد ميکنند که در چنين شرايطي مصرف انرژي کاهش و شرايط آزادسازي پارکينگ در تهران هم بهتر ميشود.
در ادامه عزيزالله حبيبي، رئيس دانشگاه خوارزمي توانمندي دانشگاه را بي نظير دانسته و توان علمي و آزمايشگاهي دانشگاه را در خدمت مسائل مديريتي و عملياتي شهر ياد کرد و حضور خود و مديران را در مجموعه قطار شهري در ابتدا گامي براي همراهي و همکاري علمي و عملياتي و تکليفي شهروندي همچنين ارائه نظرات نو و کارشناسي شده اساتيد و نخبگان دانشگاه در طرحهاي شهري، فني، حوزه اجتماعي، جامعه شناسي و اقتصادي ذکر کرد.
وي باز خواني طرح دانشکده مترو را در شرايط کنوني مفيد دانست و گفت: با توجه به اينکه دانشگاه مجوزهاي مرتبط را در سنوات قبل پيگيري کرده بود اميد است بتوان با حضور مسئولين امر و اساتيد دانشگاه به نتايج خوبي برسيم.
رئيس دانشگاه خوارزمي اقدامات صورت گرفته در سنوات قبل در قبال دانشگاه را نامقبول خواند و گفت: توقع ميرفت مجموعه شهري و مديران وقت دانشگاه بيشتر به سمت توسعه دانشگاه پيش ميرفتند، کاري که امروز ما در بحث توسعه دانشگاه مصمم هستيم و اميدواريم آيندگان در خصوص ما قضاوتي خوب کنند که جمع ما عامل توسعه و رشد فرهنگ و علم و پژوهش در منطقه بودهايم.
بازار