ايرنا/مديرکل هواشناسي خوزستان گفت: دماي هواي نجف و کربلا از روز يکشنبه ۲۱ مهر تا پنجشنبه ۲۵ مهر، چهار درجه کاهش مييابد.
محمد سبزه زاري با بيان اينکه دماي فعلي کربلا ۳۷ و نجف ۳۸ درجه سانتيگراد بالاي صفر ثبت شده است افزود: پيش بيني مي شود دماي هواي اين ۲ شهر در روزهاي جمعه و شنبه(روز اربعين) به ميزان يک تا ۲ درجه افزايش يابد.
وي بيان کرد: آسمان نجف و کربلا در ۲ روز آينده صاف تا قسمتي ابري پيش بيني مي شود و در روزهاي پنجشنبه و شنبه آينده احتمال وقوع همرفت و تندباد لحظهاي وجود دارد و بارش پراکنده براي روز پنجشنبه پيشبيني شده است.
سبزه زاري ادامه داد: تا اواخر روز سه شنبه هفته جاري بالا بودن ضريب ناپايداري سبب افزايش ابر، رگبار و رعد و برق پراکنده به ويژه در ارتفاعات شمال و شمال شرق و شمال غرب خوزستان خواهد شد.
مديرکل هواشناسي خوزستان بيان کرد: همچنين در اين مدت تندباد لحظهاي همراه با برخاستن گرد و غبار موقت در برخي نقاط خوزستان دور از انتظار نيست و جريانات جنوبي و مرطوب نيز تا اوايل روز چهارشنبه سبب پديده شرجي و مه در شهرهاي جنوبي و ساحلي و در مواردي مرکز خوزستان ميشود.
وي اضافه کرد: ميزان رطوبت روز يکشنبه در آبادان ۹۲، هنديجان و شادگان ۸۷ و بستان ۷۶ درصد اعلام شده است.
سبزه زاريذ ادامه داد: در ۲۴ ساعت گذشته آبادان با ۴۱ و ايذه با ۱۷ درجه سانتيگراد به ترتيب بالاترين و پايين ترين دما را در خوزستان داشتند و حداکثر دماي اهواز ۴۰ و حداقل ۲۴ درجه سانتيگراد گزارش شده است.
بازار