برنا/فرمانده انتظامي استان گلستان از کشف اشياء عتيقه با قدمت بيش از يک هزار سال در شهرستان "کلاله" خبر داد.
سردار "روح الامين قاسمي" اظهار کرد: ماموران پليس امنيت عمومي کلاله پس از يک سري اقدامات اطلاعاتي و تحقيقات تخصصي موفق به شناسايي محل نگهداري اشياء عتيقه در يک منزل مسکوني شدند.
اين مقام ارشد انتظامي تصريح کرد: طي هماهنگي با مقام قضائي و در بازرسي از محل مورد نظر، 3 قطعه عتيقه کشف شد.
سردار قاسمي با بيان اينکه برابر اعلام کارشناسان ميراث فرهنگي، قدمت عتيقه هاي کشف شده مربوط بيش از يک هزار سال قبل است، گفت: پليس با اشراف اطلاعاتي و تلاش شبانه روزي عرصه را بر قانون شکنان تنگ کرده و اجازه فعاليت هاي مجرمانه را از آنان گرفته است.
فرمانده انتظامي استان گلستان در پايان با اشاره به دستگيري يک متهم در اين عمليات و معرفي وي به مراجع قضائي، خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت اطلاع از فعاليت هاي مجرمانه مي توانند مراتب را در اسرع وقت از طريق تلفن 110 به پليس اطلاع دهند.
بازار