تسنيم/ استاندار فارس زمان بهرهبرداري پروژه آزادراه شيراز- اصفهان را تا انتهاي سال ۹۹ اعلام کرد و گفت: هم اکنون ۱۲۵۰ دستگاه راهسازي در منطقه وجود دارد تا براساس برنامه زمانبندي پروژه افتتاح شود.
دکترعنايتالله رحيمي با اشاره به انجام اين پروژه ملي اظهار داشت: از آنجايي که آزادراه اصفهان ـ شيراز يکي از بزرگترين آزادراههاي کشور محسوب ميشود و قرار است با افتتاح اين آزادراه مسافت شيراز- اصفهان حدود 1.5 ساعت کاهش بايد، پيشبيني ميشود تا انتهاي سال 99 اين پروژه به بهرهبرداري برسد. وي در پاسخ به شايعاتي مبني بر متوقف شدن اين پروژه گفت: پروژه متوقف نشده و هم اکنون 1250 دستگاه راهسازي در پروژه فعال است.
استاندار فارس وجود تنگناهاي اقتصادي را يکي از دلايل مهم در تأمين اعتبار اين پروژه اعلام کرد و گفت: سرمايهگذار نتوانسته سهم سرمايهگذاري شده خود را تأمين کند که براي متوقف نشدن پروژه از طريق بانکهاي عامل به عنوان وام قرار است سهم اعتبارات دولتي اين پروژه را تأمين کنيم تا انتهاي سال 99 پروژه به اتمام برسد. رحيمي افزود: براساس گزارشها براي پروژه آزاد را ه شيراز - اصفهان پيشرفت 80 درصدي گزارش شده که اين پروژه آزادراهي در هفت قطعه در دست اجرا است. استاندار فارس همچنين درباره آزادراه شيراز-اصفهان بيان کرد: اين آزادراه 225 کيلومتري قرار است در کاهش مصرف سوخت به ميزان 136 ميليون ليتر درسال و کاهش تصادفات در مسير کريدور شمال به جنوب مؤثر باشد که در دو باند مجزا به در حال احداث است.