ايرنا/ مديرکل راهداري و حملونقل جادهاي آذربايجانغربي با اشاره به باز بودن همه مسيرهاي مواصلاتي استان، گفت: تنها دو محور واقع در جنوب استان در شهرستانهاي مهاباد و تکاب به علت بارش برف و کولاک مسدود است.
ارسلان شکري، مديرکل راهداري و حملونقل جادهاي آذربايجانغربي اظهار کرد: جاده مهاباد- بوکان و جاده تکاب- ايرانخواه همچنان بسته است و تلاش راهداران براي بازگشايي اين مسيرها همچنان ادامه دارد.
وي ادامه داد: در جاده سردشت- مهاباد نيز به علت يخبندان شديد، تردد تنها با زنجيرچرخ امکانپذير است.
شکري بيان کرد: راهداران همچنان در مسيرهاي شمالي و جنوبي استان از جمله مسير اروميه- سلماس، سلماس- خوي، اروميه- اشنويه و تمرچين- پيرانشهر مستقر هستند و ضمن بررسي وضعيت راه، برفروبي را نيز در دستور کار دارند.
وي تاکيد کرد: شهروندان از سفرهاي غيرضروري خودداري کنند و در صورت سفر، حتما وسايل ايمني را با خود همراه ببرند.
بازار