صدا و سيما/ قائم مقام دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي درماني قم از لزوم قرنطينه خانگي يک تا دو ماهه مردم براي مهار کرونا خبر داد.
ابرازه، قائم مقام دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي درماني قم با اشاره به اينکه قرنطينه راهي موثر براي جلوگيري از شيوع اين ويروس است، گفت: مردم بايد به مدت يک تا دو ماه حتي ايام عيد نوروز خود را در منازل قرنطينه کنند.
وي با تصريح بر اينکه قرنطينه شهر از نظر فرهنگي کار مناسبي نيست، از ممنوعيت ورود کاروانهاي زيارتي به ويژه کاروانهاي خارجي به قم از امروز خبر داد.
ابرازه وضع بيمارستانهاي اختصاص يافته به کرونا را در قم مورد توجه قرار داد و گفت: ظرفيت دو بيمارستان کامکار و فرقاني تکميل شده و بيمارستان امام رضا هم از دو شب قبل در چرخه درمان بيماران کرونايي قرار گرفته است.
قائم مقام دانشگاه علوم پزشکي از آماده سازي بيمارستان علي بن ابيطالب هم به همين منظور خبر داد و خاطرنشان کرد: در صورتي که اين بيماري در قم به اوج خود برسد، يک بيمارستان صحرايي را آمادهسازي خواهيم کرد.
ابرازه از هماهنگي با سپاه و ارتش هم براي جلوگيري از اين بيماري در قم خبر داد و گفت: در صورت نياز سپاه و ارتش هم بيمارستانهاي خود را در قم مستقر خواهند کرد.
وي با اشاره به بستري شدن 434 نفر مشکوک به بيماري کرونا در بيمارستانهاي قم گفت: تاکنون 18 نفر بر اثر اين بيماري در قم جان خود را از دست دادهاند که بالاي 55 سال سن داشتهاند.
ابرازه خاطرنشان کرد: پس از ابتلاي دکتر قدير رئيس دانشگاه علوم پزشکي قم به بيماري کرونا، هم اکنون دو معاون وي و 10 نفر از پزشکان و پرستاران قم هم به اين بيماري مبتلا شدهاند.
وي خاطرنشان کرد: در صورتي که مسائل بهداشتي به درستي در قم رعايت نشود شايد نياز به تخت ما به دو تا سه هزار هم برسد.
قائم مقام دانشگاه علوم پزشکي قم در بخش ديگري از سخنان خود از مراحل پاياني تدوين و پروتکل بهداشتي در دانشکده طب سنتي قم خبر داد و گفت: هدف از تدوين اين پروتکل که تا شنبه هفته آينده آماده ميشود تقويت سيستم ايمني بدن مردم در مقابله با کروناست.
بازار