مهر/ شهردار بيرجند از تشکيل گروه مردمي دوام خاوران براي مقابله با کرونا خبر داد و گفت: اين گروه داوطلب واکنش اضطراري محلات جهت مديريت بحران و مقابله با کرونا است.
محمد علي جاويد شهردار بيرجند در جلسه ستاد مديريت بحران شهرداري با محوريت اقدامات پيشگيرانه در مقابله با ويروس کرونا با اشاره به راه اندازي گروه مردمي دوام خاوران براي مقابله و مديريت بحران کرونا اظهار داشت: اين گروه با نام اختصاري دوام خاوران و به معناي داوطلب واکنش اضطراري محلات جهت مقابله با اين بحران در نظر گرفته شد.
وي برگزاري اين جلسه را به منظور هماهنگي بيشتر در حوزههاي مختلف دانست و افزود: ضمن تشکر از تلاش همکاران در مجموعههاي مختلف ميبايست مسئوليت پذيري و دغدغه افراد در اين زمينه بيشتر شده و تمامي برنامهريزيها، تلاشها و فعاليتهاي افراد محدود به اين مساله شود.
وي با اشاره به اينکه شهرداريها بعد از جامعه پزشکي دومين ارگاني هستند که بايد در اين زمينه اقدامات جدي انجام دهند خاطر نشان کرد: جز با رعايت بهداشت هيچ مصونيتي در برابر اين بيماري وجود ندارد.
شهردار بيرجند اضافه کرد: دستورالعملي جهت ابلاغ به همکاران در حوزههاي مختلف براي رعايت موارد آن تهيه شود و تا پايان سال فعاليت آبدارخانهها محدود شوند.
جاويد اذعان داشت: حوزه کارپردازي شهرداري نسبت به تهيه وسايل حفاظت فردي شامل ماسک، ژل و مواد ضد عفوني کننده جهت همکاران اقدام نموده و همچنين نسبت به قراردادن مواد ضدعفوني کننده در وروديهاي شهرداري، مناطق و سازمانها جهت ارباب رجوع اقدام شود.
وي ادامه داد: تجهيزات فردي براي نيروهايي که ارتباط مستقيم با اين مساله دارند شامل نيروهاي سازمان آرامستان، پاکبانان و … فراهم شود و دستفروشان، بازارهاي محلهاي و چهارشنبه بازار تا مرتفع شدن کامل اين مساله تعطيل شوند.
شهردار بيرجند با اشاره به اختصاص مواد ضدعفوني براي دستگاههاي کارت خوان در بازارهاي شهرداري عنوان کرد: در خصوص بحث سقاخانهها مکاتبهاي با اداره اوقاف انجام شود و ضد عفوني سطوح به صورت متمرکز صورت پذيرد.
جاويد بيان کرد: تعدادي کوله سم پاش جهت استفاده خود جوش مردم توسط شهرداري تهيه شود و با فراهم نمودن مواد ضد عفوني و اطلاع رساني از طريق سمنها و مساجد براي ضد عفوني کردن شهر اقدام شود.
وي با اشاره به تهيه دستکش براي کارگران خدمات شهري و لزوم توجه به موارد بهداشتي در خصوص اين افراد تصريح کرد: حوزه منابع مالي بودجهاي به مساله مقابله با بحران کرونا اختصاص ميدهد تا از اين طريق بتوان موارد مورد نياز را تهيه نمود.
شهردار بيرجند توجه به امور فرهنگي و اطلاع رساني را داراي اولويت دانست و افزود: ميبايست تيمي متشکل از شهرداري، بهداشت، نيروي انتظامي و … براي برخورد با مباحث غير بهداشتي تشکيل شود.
جاويد اين هفته را هفته مديريت بحران معرفي کرد و از اختصاص گروه نظارتي براي پيگيري مصوبات اين جلسه خبر داد و اضافه کرد: گروهي در محدوده پايانه مسافربري متشکل از نمايندگاني از دانشگاه علوم پزشکي، نيروي انتظامي و … براي بررسي سلامت مسافراني که از شهر خارج يا به شهر وارد ميشوند مستقر شدهاند.
دبير ستاد مديريت بحران شهرداري بيرجند نيز در اين جلسه اظهار داشت: با توجه به گزارشات شهرداريهاي ساير استانها، مهمترين چالش موجود در اين بحران در محيطهاي کاري مربوط به پايين آمدن راندمان کاري پرسنل شهرداري ميباشد که در خصوص برخي موارد، جايگزين کردن نيروها امکان پذير نميباشد.
الماسي گفت: القاي احساس امنيت و آرامش از طريق تهيه البسه حفاظت فردي، تهيه تب سنج غير تماسي براي کنترل مراجعه کنندگان و تهيه مواد ضد عفوني کننده دست و وسايل کار به پرسنل امکان پذير است.
وي با اشاره به اعلام وزارت بهداشت از پيک قدرت ويروس کرونا به مدت ۱۰ روز خبر داد و اذعان داشت: خريد دستمال کاغذي، ماسک، ضد عفوني کردن خودروهاي سازمان و محيطهاي کاري پرسنل، اختصاص محلول ضدعفوني به پرسنل، تعطيلي آبخوريهاي عمومي شهر و تهيه محتواي آموزشي براي پرسنل با توجه به شرايط کاري آنها در دستور کار شهرداري قرار گيرد.
بازار