ايرنا/ مديرکل مديريت بحران استانداري خراسان جنوبي گفت: ۵۱۱ نفر گرفتار در سيلاب اخير امدادرساني شدند و ۴۴ نفر در اين استان از مرگ حتمي نجات پيدا کردند.
سيد ابوالحسن ميرجليلي مديرکل مديريت بحران استانداري خراسان جنوبي در گفت و گو با خبرنگاران افزود: ۲۳ واحد مسکوني در سطح استان دچار آبگرفتگي شدند که بدون هيچ مشکلي توسط نيروهاي امدادي رفع اشکال شده است.
وي گفت: بارندگيهاي ۲ روز اخير همچنين به ۱۴ رشته قنات در استان خسارت ۱۰ تا ۴۰ درصدي وارد کرده است.
مديرکل مديريت بحران استانداري خراسان جنوبي بيان کرد: خسارتهايي هم با توجه به بارش تگرگ به مزارع و باغها و ايل راههاي عشايري وارد شد که ۲۳ اکيپ برآورد خسارت از امروز در حال جمع بندي نهايي و تخصصي خسارتها در استان هستند.
وي با اشاره به اينکه پنج راه روستايي و فرعي در بارندگي روز و شب گذشته مسدود شده بود اظهار داشت: اکنون با تلاش نيروهاي راهداري تمامي محورهاي بسته در استان بازگشايي شده است.
ميرجليلي با بيان اينکه راه روستايي خرو در راستاي تصميم ستاد مديريت کرونا بسته شده است افزود: راههايي که بر اثر سيلاب بسته شده بوده از جمله سربيشه - ماهيرود، طبس - بشرويه و طاهرآباد - کجه باز شده است.
وي حجم آبگيري منابع آبي استان بر اثر بارشهاي اخير را خوب ارزيابي کرد و گفت: سازههاي آبخيزداري و آبخوانداري و سدها بخصوص در شمال استان از جلمه شهرستانهاي فردوس، سرايان، بشرويه، طبس و تا حدودي قاين آبگيري خوبي داشته و برخي هم در آستانه سرريز شدن پيش رفته است.
مديرکل مديريت بحران استانداري خراسان جنوبي با تاکيد بر اينکه در بارندگيهاي اين هفته و هفته گذشته تلفات جاني نداشتهايم تصريح کرد: تمامي شهرستانهاي استان از اين بارندگيها بهره بردهاند و نيروهاي امدادي در ۱۱ شهرستان فعال بودند.
وي بيان کرد: ۱۳۸ تيم امدادي و عملياتي تا صبح فردا (چهارشنبه) در سراسر استان آماده باش هستند و ميزان دقيق خسارات در روزهاي آينده اعلام خواهد شد.
ميرجليلي گفت: بارندگيها تا پايان فروردين با شدت و ضعف ادامه خواهد داشت و با توجه به رگباري بودن بارشهاي بهاري و بارندگي زياد در مدت زمان کم، درخواست ميشود مردم موارد ايمني را رعايت و به ويژه از تردد و اسکان در حاشيه رودخانههاي فصلي و مسيلها خودداري کنند.
بازار