فارس/ رييس اداره آتش نشاني و خدمات ايمني شهرداري پلدختر گفت: آتشسوزي گسترده باعث خسارت به بخش وسيعي از منابع طبيعي منطقه چل جايدر اين شهرستان شد.
آيت فرخپور، رييس اداره آتش نشاني و خدمات ايمني شهرداري پلدختر اظهار داشت: پس از اطلاع شهروندان مبني بر وقوع آتش سوزي در منطقه چل جايدر پلدختر از طريق سامانه 125 اکيپ سنگيني از آتش نشانان در محل حادثه حضور يافتند.
وي افزود: آتش نشانان پس از دو ساعت تلاش نفس گير با وجود سختي و صعب العبور بودن راه و منطقه کوهستاني و گرماي هوا موفق به مهار و خاموش کردن اين آتش سوزي شدند.
رييس اداره آتش نشاني و خدمات ايمني شهرداري پلدختر علت و ميزان خسارت اين آتش سوزي را از سوي کارشناسان امر در دست بررسي اعلام کرد.
وي همچنين از وقوع آتش سوزي در مزارع گندم روستاي دوکوهه رشنو از توابع شهرستان پلدختر خبر داد.
فرخ پور يادآورشد: در اين آتش سوزي آتش نشانان با کمک نيروهاي محلي از گسترش آتش به مزارع مجاور خودداري وآن را مهار کردند.
وي افزود: اين آتش سوزيها که بيشتر بر اثر بياحتياطي و سهل انگاري برخي افراد رخ ميدهد متاسفانه علاوه بر ايجاد خسارات به عرصه هاي طبيعي و از بين رفتن بخشي از منابع ارزشمند و سرمايههاي ملي و برخي جانداران و خزندگان ميشود آلودگي هوا را نيز به همراه دارد.
رييس اداره آتش نشاني و خدمات ايمني شهرداري پلدختر گفت: از اين رو از مردم انتظار مي رود تحت هيچ شرايطي به ويژه اکنون در فصل برداشت محصولات کشاورزي به آتش زدن بقاياي مزارع خود اقدام نکنند تا اين حوادث تلخ رخ ندهد و باعث آسيب و خسارت به عرصههاي طبيعي نشود.
بازار