ايسنا/ رئيس کميسيون خدمات و محيط زيست شوراي اسلامي شهر تبريز گفت: سگهاي بلا صاحب تبديل به معضلي براي مديريت شهري و شهروندان تبريز شده است.
محرم محمدزاده رئيس کميسيون خدمات و محيط زيست شوراي اسلامي شهر تبريز با بيان اينکه شرايط رسيدگي به سگهاي بلا صاحب در تبريز مناسب نيست، اظهار کرد: مردم از حضور گلهاي سگها در مناطق مسکوني گلهمند هستند که بايد به اين موضوع از نظر کارشناسي رسيدگي کرد.
وي با بيان اينکه نگهداري سگها در پناهگاه حيوانات به صورت گلهاي کاري اشتباه و منسوخ است، گفت: بايد فکري اساسي براي ساماندهي سگها بلاصاحب کرد.
وي با اشاره به تجربيات موفق ساير شهرهاي دنيا در ساماندهي سگهاي بلاصاحب، گفت: امروز تجربيات موفقي در استانبول وجود دارد که شهرداري ميتواند از تجربيات اينشهر براي ساماندهي سگهاي بلا صاحب استفاده کند.
محمدزاده با اشاره به اينکه در ساماندهي سگهاي بلا صاحب بايد دقت کرد، گفت: اين حيوانات نبايد در شرايط غير استاندار زندهگيري و نگهداري شود و بايد در عين ساماندهي مراقب حيوانات نيز باشيم.
وي با بيان اينکه هدف ما در ساماندهي سگهاي بلا صاحب کار اصولي است به نحوي که هم مردم راضي باشند و هم خطري سگهاي ولگرد را تهديد نکند، گفت: شهرداري بايد روشي براي مديريت سگهاي بلا صاحب پيدا کند.
غلامحسين مسعودي ريحان، ديگر عضو شوراي شهر تبريز نيز در اين جلسه با بيان اينکه موضوع سگهاي بلا صاحب امروز در تبريز کاملا مشهود است گفت: شهروندان وقتي حضور سگها را در شهر ميبينند نسبت به عملکرد شهرداري و شورا بدبين ميشوند.
وي افزود: بايد ديد در ايران شهري وجود دارد که موفقيتي در خصوص سگهاي بلاصاحب کسب کرده باشد يا خير که ميدانيم هيچ شهري نتوانسته در اين زمينه موفقيت مناسبي داشته باشد.
مسعودي ريحان، ديگر عضو شوراي شهر تبريز با بيان اينکه بايد با شهرهاي همجوار هماهنگي و همکاري داشته باشيم گفت: با مديران شهري شهرهاي همجوار صحبت کنيم تا تفاهم نامهاي امضا شود که دهکده سگهاي بلا صاحب ايجاد شود و خدمات نگهداري و عقيم سازي در اين مجموعه ارائه گردد.
سعيد دباغ نيکو خصلت، ديگر عضو شوراي شهر تبريز ديگر عضو کميسيون خدمات و محيط زيست شوراي اسلامي شهر تبريز نيز با بيان اينکه بايد آمار دقيقي از سگهاي بلاصاحب شهر تدوين شود، گفت: بايد ديد چه عاملي سگهاي ولگرد را به شهر ميکشاند و اين منبعها را مديريت کرد.
وي افزود: تا زماني که مديريت و برنامه مناسبي براي موضوع سگهاي ولگرد وجود نداشته باشد، نميتوانيم سگهاي بلا صاحب را کنترل کنيم و همواره با اين موضوع روبرو خواهيم بود.
معاون خدمات شهري شهرداري تبريز نيز در اين جلسه با بيان اينکه بيش از ۹۰۰ گلاده سگ ولگرد از فروردين ماه جمع آوري شده است گفت: متاسفانه در برخي مواقع شهروندان با ما همکاري نميکنند و برخي مشکلات اجتماعي مانع فعاليت ميشود.
وي افزود: برخي از شهرهاي همجوار سگهاي ولگرد جمع آوري شده را در تبريز رها ميکنند که به شدت با اين موضوع برخورد ميکنيم.
بازار