فارس/ فرمانده يگان حفاظت اداره کل ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايعدستي خراسانجنوبي از کشف ۹ سکه متعلق به دوره ساساني در بيرجند خبر داد.
محمدرضا طاقتي فرمانده يگان حفاظت اداره کل ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايعدستي خراسانجنوبي اظهار داشت: در پي رصد فضاي مجازي (تلگرام) خبري مبني بر فروش ۹ عدد سکه دوره ساساني ديده شد که بلافاصله موضوع در دستور کار يگان حفاظت استان قرار گرفت.
وي افزود: در اين راستا با تشکيل تيم ويژه بررسي و تحقيق و به محض تاييد و احراز صحت خبر، موضوع به مرجع قضايي و پليس فتا منعکس شد که در نهايت متهم از طريق مرجع قضايي احضار و تحت تعقيب قرار گرفت.
فرمانده يگان حفاظت ادارهکل ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايعدستي خراسانجنوبي مطرح کرد: براساس نظريه کارشناس ميراث فرهنگي سکههاي کشف شده از جنس نقره و مربوط به دوره ساساني است.
بازار