نماد آخرین خبر

افزایش شمار مبتلایان به کرونا در کهگیلویه و بویراحمد

منبع
فارس
بروزرسانی
افزایش شمار مبتلایان به کرونا در کهگیلویه و بویراحمد

فارس/ رئيس دانشگاه علوم پزشکي کهگيلويه و بويراحمد از افزايش موارد ابتلا و همچنين قربانيان به کرونا در استان خبر داد.

پرويز يزدان‌پناه، رئيس دانشگاه علوم پزشکي ياسوج از افزايش شمار جانباختگان کوويد19 استان به ٩٥ نفر خبر داد و گفت: در طي ٢٤ ساعت گذشته متاسفانه ٣ بيمار  هم استاني و يک مهاجر افغان در مرکز بهداشتي درماني شهداي دولت آباد، بيمارستان شهيد جليل ياسوج، جان خود را بر اثر ابتلا به کوويد19 از دست دادند.
وي افزود: هم اکنون 258 بيمار مشکوک و قطعي کرونايي در بيمارستان هاي استان بستري هستند که از اين تعداد 120 بيمار کرونايي قطعي بوده و 22 بيمار در بخش هاي ويژه تحت درمان هستند.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي ياسوج ادامه داد: از مجموع مبتلايان به کوويد 19 در کهگيلويه و بويراحمد 5 هزار و 309 نفر بهبود يافته گزارش شده است.
يزدان‌پناه اذعان داشت: از 335 نمونه دريافت شده از آزمايشگاه سلولي و مولکولي ياسوج  بيشترين درصد و تعداد موارد مثبت در طي 6 ماه گذشته گزارش شده است که بيشترين موارد مثبت در شهرستان بويراحمد(48 درصد)، کهگيلويه(25 درصد) و لنده(10 درصد) است و بقيه موارد  قطعي در ساير شهرستان‌هاي استان است.
وي اضافه کرد: شهرستان چرام از وضعيت قرمز به نارنجي تغيير وضعيت پيدا کرد.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي ياسوج اذعان داشت: با توجه به شروع مدارس، ضروري است خانواده ها اصول پيشگيري از ابتلا به کرونا از قبيل رعايت فاصله‌گذاري اجتماعي، شست‌وشوي دست‌ها و ضدعفوني محل هاي پر تماس را به فرزندان خود آموزش دهند.
يزدان‌پناه افزود: سازمان جهاني بهداشت طي اطلاعيه‌اي اعلام کرد که شستشوي مداوم دست‌ها با آب و صابون يا مايع از ابتلا به ويروس کرونا جلوگيري مي‌کند؛ بنابراين اگر هر کسي دست‌هاي خود را بشويد شانس ابتلا به کرونا را تا درصد زيادي کاهش خواهند داد.
وي خاطرنشان کرد: رعايت موارد بهداشتي ديگر مانند استفاده از ماسک و دستکش، پرهيز از روبوسي و دست دادن، رعايت فاصله گذاري اجتماعي و ... براي تمامي افراد به خصوص دانش‌آموزان الزامي است.

همراهان عزيز ، آخرين اخبار استان کهگيلويه و بويراحمد را به صورت لحظه اي و فراجناحي در بسترهاي زير دنبال کنيد :
آخرين خبر کهگيلويه و بويراحمد در تلگرام :
http://t.me/joinchat/AAAAAEHe2Udy6NymWhYoJA
آخرين خبر کهگيلويه و بويراحمد در اينستاگرام :
https://instagram.com/yasuj.today