نماد آخرین خبر

مرغ از بازار ایلام پر کشید؛ عدم پاسخگویی مسئولان استانداری

منبع
تسنيم
بروزرسانی
مرغ از بازار ایلام پر کشید؛ عدم پاسخگویی مسئولان استانداری

تسنيم/ ضعف نظارت و عدم کنترل بازار استان ايلام سبب شده مرغ در اين بازار ناياب شود؛ به تبع آن توزيع‌کنندگان بيکار و خريداران نيز سرگردان شده‌اند.

مرغ به‌عنوان يکي از نيازهاي اساسي براي مصرف‌کنندگان، حضوري پررنگ در سفره خانوار ايراني دارد اما اين نياز غذايي نيز مدت‌هاست به‌دليل گراني از سفره‌ها پر کشيده است. در استان ايلام قيمت مرغ حکايت طولاني دارد و در يک‌سال اخير به يکي از مشکلات اساسي براي خانوارهاي ايلامي تبديل شده است.
مسئولان علي‌رغم وعده و وعيدهاي بي‌شمار تاکنون نتوانسته‌اند اين بخش از نياز بازار را تأمين کنند و  ضعف نظارت، پيش‌بيني، کنترل و تأمين ضروريات بازار سبب بيکاري توزيع‌کنندگان و سرگرداني خريداران شده است.
مرادپور از توزيع‌کنندگان مرغ کشتار روز از نبودِ مرغ در بازار ايلام شاکي است؛ اظهار داشت: يک‌هفته است مرغ به بازار عرضه نمي‌شود و اين مسئله عملاً کسب و کار ما فروشندگان را تخته کرده است.
وي از پيگيري‌هاي خود براي تهيه مرغ و عرضه آن به خريداران گفت: علي‌رغم حضور فروشندگان مرغ در استانداري براي يافتن راه حل مشکل و تأمين نياز مصرف‌کنندگان، مقامات استانداري از پاسخ طفره رفته و به اين سخن اکتفا کرده‌اند که مشکل حل مي‌شود.
يزداني ديگر فروشنده مرغ در ايلام؛ به نبود نظارت و کنترل در بازار ايلام و نظارت‌هاي صوري اشاره کرد و يادآور شد: بر بازار ايلام نظارتي نيست و براي تأمين مايحتاج بازار هيچ مسئولي حاضر به بررسي نيست.
وي به حضور فروشندگان مرغ در استانداري اشاره و بيان کرد: استاندار و مقامات حاضر به شنيدن مشکل اين صنف نبوده و فقدان مرغ را نيز منکر مي‌شوند، اما حتي حاضر نيستند موضوع را بررسي کنند.
محمدعلي اقدسي، رئيس سازمان جهاد کشاورزي استان ايلام به‌صورت کوتاه در اين باره حاضر به پاسخگويي شد؛ وي از بررسي  علت عدم عرضه مرغ به بازار ايلام سخن گفت و اظهار داشت: موضوع در حال بررسي است.
وي با عنوان اينکه برخي مرغداران در عرضه مرغ به بازار تعلل دارند، گفت: تعلل مرغداران در عرضه مرغ به بازار پذيرفتني نيست و به جد موضوع را بررسي مي‌کنيم و نتيجه اعلام خواهد شد.
پيگيري براي پاسخ مقامات استانداري، معاونت اقتصادي استانداري بي‌نتيجه ماند و علي‌رغم حضور مرغداران در استانداري ايلام، هيچ‌يک از مقامات مسئول پاسخگوي اين افراد نبودند.
به‌هرحال اگر دست اندرکاران و متوليان امر نتوانند اين مهم را مديريت کنند، قطعاً اوضاع بازار و معيشت مردم بحراني‌تر مي‌شود.

همراهان عزيز ، آخرين اخبار استان ايلام را به صورت لحظه اي و فراجناحي در بسترهاي زير دنبال کنيد :
آخرين خبر ايلام در تلگرام :
https://telegram.me/joinchat/AAAAAEJoYw5sb596nU7kpg
آخرين خبر ايلام در اينستاگرام :
https://www.instagram.com/ilamkhabar_today