نماد آخرین خبر

بخشش زندانی محکوم به اعدام در آذربایجان غربی

منبع
عصر ايران
بروزرسانی
بخشش زندانی محکوم به اعدام در آذربایجان غربی

عصر ايران/ رييس دادگستري خوي گفت: با تلاش و ميانجيگري اعضاي شوراي حل اختلاف ويژه زندانيان و جلب رضايت از اولياي دم، فردي که به خاطر قتل عمد، محکوم به قصاص شده بود، از مجازات اعدام رهايي يافت.

حسن ابراهيمي، رييس دادگستري خوي ابراز کرد: در اوايل سال ۱۳۹۸ فردي به نام(ح - خ) اقدام به انجام يک فقره قتل عمدي کرده بود، پس از شکايت اولياي دم مقتوله و انجام تحقيقات مقدماتي در دادسراي عمومي و انقلاب و صدور حکم قصاص نفس توسط محاکم قضايي اين شهرستان، حکم صادره در ديوان عالي کشور مورد تاييد قرار گرفت.
وي ادامه داد: با وساطت مسئولان قضايي اين حوزه، ريش سفيدان و ساير افراد خيّر و نيک انديش منطقه، اولياي دم مقتوله به حرمت ماه محرم حسيني نسبت به قاتل اعلام رضايت و بخشش و از قصاص وي گذشت کردند.

همراهان عزيز ، آخرين اخبار استان آذربايجان غربي را به صورت لحظه اي و فراجناحي در بسترهاي زير دنبال کنيد :
آخرين خبر آذربايجان غربي در تلگرام :
https://t.me/joinchat/AAAAAELz0XoXS28pvvtZPA
آخرين خبر آذربايجان غربي در اينستاگرام :
https://instagram.com/wazerbaijan_today