نماد آخرین خبر

تکرار پیک کرونا در خوزستان تلفات سنگین‌تری به دنبال دارد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
تکرار پیک کرونا در خوزستان تلفات سنگین‌تری به دنبال دارد

ايرنا/ سرپرست دانشگاه علوم پزشکي جندي شاپور اهواز در پيامي خطاب به مردم اين استان در پي افزايش ادامه دار شيوع کرونا در خوزستان گفت: اگر قرار بر تجربه يک پيک ديگر باشد، تلفات ما سنگين‌تر از پيک اول خواهد بود.

فرهاد ابول نژاديان، سرپرست دانشگاه علوم پزشکي جندي شاپور اهواز در اين پيام که روز سه شنبه منتشر کرد با اظهار تاسف از اينکه حساسيت‌ مردم نسبت به بيماري کرونا کم شده است، اظهار داشت: پاندمي‌هاي سنگين ويروسي زماني ضربه خود را مي‌زنند که از حساسيت جامعه نسبت به بيماري کاسته شده باشد.
وي افزود: ظرفيت تخت‌هاي مراقبت هاي ويژه بيمارستان رازي اهواز تکميل شده و شماري از هم استاني‌ها در حال تجربه مبارزه سختي براي ادامه زندگي هستند.
ابول نژاديان ادامه داد: افرادي که در خيابان ماسک نمي زنند بعيد نيست آنها را به جاي خيابان در بيمارستان و زير دستگاه درحالي که به زحمت نفس مي‌کشند ملاقات کنيم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکي جندي شاپور اهواز همچنين با ابراز نگراني از تکرار روزهاي تلخ و پراسترس ارديبهشت و خردادماه که خوزستان را داغدار از دست دادن شماري از عزيزان کرد گفت: در آن ايام تمام فکر و ذکر کادر درماني پيدا کردن تخت براي بستري بيماران جديد کرونايي  در خوزستان بود.
وي از مردم خوزستان خواست براي حفظ سلامت خود و براي کمک به کادر مجاهد و ايثارگر بهداشت و درمان، نسبت به وضعيت کرونا بي تفاوت نباشند و براي گذر از اين روزهاي سخت و رسيدن به روزهاي خوبي که قرار است دوباره در کنار هم باشيم اصول بهداشتي را رعايت کنند.
به گفته سرپرست دانشگاه علوم پزشکي جندي شاپور اهواز، در حال حاضر خوزستان در وضعيت هشدار قرار دارد و در صورت جدي نگرفتن پروتکل‌هاي بهداشتي، ممکن است با شرايط سختي روبرو شويم.
ابول نژاديان بيان کرد: براساس آخرين آمار موجود، خوزستان داراي چهار شهر با وضعيت قرمز، سه شهر با وضعيت نارنجي، هشت شهر با وضعيت زرد و ۱۳ شهر با وضعيت سفيد از لحاظ شيوع کرونا است.
وي گفت: در حال حاضر شهرهاي آبادان، بهبهان، آغاجاري و اميديه از نظر شيوع کرونا قرمز هستند ‌ که اين افزايش شهرهاي قرمز براي ما نگران کننده است.
مسئولان دانشگاه علوم پزشکي اهواز از آغاز فصل پاييز و همزمان شدن بيماري کرونا و آنفلوآنزا ابراز نگراني کرده اند.
به گفته سرپرست مرکز بهداشت خوزستان شيوع ۲ ويروس آنفلوآنزا و کرونا با هم مي‌تواند اثر تشديد کننده داشته باشند و بيماري را شدت ببخشند که خطرناک است از اين رو به گروههاي پرخطر توصيه شده واکسن آنفلوآنزا را حتما تزريق کنند.

همراهان عزيز ، آخرين اخبار استان خوزستان را به صورت لحظه اي و فراجناحي در بسترهاي زير دنبال کنيد :
آخرين خبر خوزستان در تلگرام :
https://t.me/joinchat/AAAAAEK8vo4vXBkjfYhOqg
آخرين خبر خوزستان در اينستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan_today