وضعیت راه های مواصلاتی ایلام مناسب نیست

تابناک/ نماينده حوزه مردم استان ايلام در مجلس شوراي اسلامي گفت: وضعيت راه هاي مواصلاتي ايلام اصلا مناسب نيست و همچنان استان از وجود آزادراه بي بهره است.
بهزاد عليزاده، نماينده حوزه مردم استان ايلام در شوراي برنامه ريزي استان اظهار داشت: پروژه هاي نيمه تمام به سوهان روح مردم استان ايلام تبديل شده است و عمر برخي از آنها به بيش از ۲۰ سال مي رسد.
وي افزود: مردم استان ايلام انتظار دارند اين پروژه ها تعيين تکليف شده به و به سرانجام برسند.
عليزاده تاکيد کرد: مسير مهران به دهلران نيازمند بهسازي اساسي است، جاده دره شهر به بدره از ابتداي انقلاب تاکنون در حال بهسازي است ولي همچنان از مسير هاي پر پيچ و خم و خطرناک است.
وي ادامه داد: جاده قاضي خان بدره نزديک به ۲۰ سال از آغاز اجرا مي گذرد ولي براي تکميل نيازمند اعتبار است.
عليزاده گفت: بيش از ۱۰۰ سال از شروع اجراي تونل کبيرکوه مي گذرد و انتظار داريم اعتبار ويژه اي از سوي سازمان برنامه براي تکميل آن اختصاص يابد.
وي بر لزوم استقرار دفتر نفت و گاز غرب کشور در ايلام با توجه به قرارگيري ۹۰ درصد ذخاير اين منطقه در استان تاکيد کرد.