پرونده قتل با گذشت اولیای دم در میاندوآب بسته شد

رکنا/ رييس دادگستري مياندوآب گفت: يک پرونده قتل غيرعمد با عفو قاتل از سوي اولياي دم در شهر "باروق" از توابع اين شهرستان بسته شد.
حجتالاسلام عادل گلحسيني، رييس دادگستري مياندوآب اظهار کرد: با وساطت و ميانجيگري اعضاي شوراي حل اختلاف شعبه باروق در اين شهرستان، اين پرونده قتل غيرعمد با صلح و سازش طرفين مختومه شد.
وي با بيان اينکه اولياي دم و متهم که اهل روستاي "گلسليمانآباد" بودند، اضافه کرد: مقتول در اثر تصادف فوت شده بود که خانواده وي رضايت خود را نسبت به متهم قتل غيرعمد اعلام و خواستار مختومه شدن پرونده شدند.
رييس دادگستري مياندوآب با قدرداني از تلاش شوراي حل اختلاف شهر باروق براي ايجاد صلح و سازش در اين پرونده، اظهار کرد: اين اتفاق يکسال پيش روي داده بود و متهم به پرداخت چهار ميليارد و ۵۰۰ ميليون ريال محکوم شده بود که پرونده در مدت کوتاهي با گذشت و سازش مختومه شد.
گلحسيني با بيان اينکه لذتي که در گذشت است در انتقام نيست، افزود: اين اقدام خداپسندانه شاکيان و پيگيريهاي اعضاي شوراي حل اختلاف شعبه باروق در رابطه با اين امر انسان دوستانه جاي قدرداني دارد.