میانگین سنی ابتلا به کرونا در قم ۵۴ سال است

فارس/ معاون تحقيقات و فناوري دانشگاه علوم پزشکي قم در گزارشي ميانگين سنّي ابتلا به کوويد19 را در استان، 54 سال و بروز آن را در بين مردان بيش از زنان اعلام کرد.
احسان شريفي پور معاون تحقيقات و فناوري دانشگاه علوم پزشکي قم با اشاره به گزارش اخير کميته اپيدمولوژي دانشگاه علوم پزشکي قم درباره روند کلي کرونا در استان از ابتداي شيوع تا امروز خاطر نشان کرد: پيک نخست اين بيماري در قم مربوط به اسفند ماه 1398 بوده است.
وي افزود: پيک دوم هم در شهريور ماه و مهر ماه سال جاري به وقوع پيوسته که بر اساس آمار موجود، مرگ و مير پيک دوم کمتر از پيک اول بوده است.
عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشکي قم ادامه داد: منحني هاي اپيدمولوژي کوويد19 بيانگر آن است که گسترش کرونا در استان زياد بوده است و البته در شرايط فعلي بايد گفت که إعمال محدوديت ها توانسته است اين منحني ها را به روند کاهشي و نزولي در ابتلا، بستري و مرگ و مير برساند.
معاون تحقيقات و فناوري دانشگاه علوم پزشکي قم همچنين به افزايش ويژه نمونه گيري ها از شهريور ماه سال جاري اشاره کرد و گفت: ترديدي نيست که با وجود وضعيت کنترل شده کوويد19 در قم و آمارهاي نزولي و کاهشي، همچنان بايد تصريح کرد که روند بروز اين بيماري در ماه هاي آبان و آذر ماه کاملا ناپايدار است و مراقبت هاي ويژه را مي طلبد.
وي ميانگين سنّي ابتلا به اين بيماري را در استان قم، 54 سال دانست و گفت: اين ميانگين در ماه گذشته 52 سال بود و اکنون با دو سال افزايش، به 54 سال رسيده و نشان دهنده اهميت مراقبت بيشتر از افراد سالمند در برابر کوويد19 است.
عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشکي قم در عين حال ميزان ابتلا به اين بيماري را در ميان مردان قمي بيش از زنان مطرح اظهار کرد: حدود 58 درصد مبتلايان به اين بيماري در استان قم مرد و حدود 42 درصد زن هستند که دلايل ابتلاي بيشتر مردان مي تواند مواردي مانند تماس بيشتر آنان با جامعه و يکي از دلايل ابتلاي کمتر زنان، نوعي خودايمني هورموني در آنان است.
وي در پايان تأکيد کرد: کوويد19 در مکان هاي سربسته و بدون تهويه مکنده سرعت انتقال بيشتري پيدا مي کند و از اين رو و با توجه به فصل سرما و عدم جريان هواي آزاد در بسياري از فضاها، ضروري است تا همه هموطنان نسبت به اين مهم توجه ويژه داشته باشند.