تصادفهای فوتی در بندرعباس ۱۴ درصد کاهش داشته است

ايرنا/ فرماندار بندرعباس گفت: تصادفهاي منجر به فوت در حوزه شهري اين شهرستان از ابتداي سال جاري تا کنون ۱۴ درصد کاهش داشته است.
عزيزاله کناري، فرماندار بندرعباس اظهار داشت: همچنين تصادفهاي منجر به حرج نيز کاهش ۲۱ درصدي را نشان ميدهد.
وي ادامه داد: تعداد تصادفها در حوزه برون شهري نيز در مدت ياد شده ۲۵ درصد کاهش داشته و آمارها در تعداد تصادفهاي جرحي هم ۴۰ درصد کاهش را نشان مي دهد.
رئيس شوراي ترافيک بندرعباس اضافه کرد: اين ميزان کاهش با تلاش، همکاري و تعامل بين پليس راه، راهور و ساير ادارههاي دولتي مرتبط با موضوع ترافيک و مردم به دست آمده است.
کناري ابراز داشت: البته اقدامهاي فرهنگي براي رعايت قوانين راهنمايي و رانندگي هم در کاهش بار ترافيکي و تصادفهاي درون و برون شهري تاثيرگذار بوده است.
وي افزود: خط کشي و نصب تابلو و علائم راهنمايي و رانندگي اصلاح پلها، مرمت و بهسازي خيابانها و جادهها، نصب دوربين و کاهندههاي سرعت از مواردي محسوب ميشود که بايد توسط ادارههاي متولي انجام شود.