نماد آخرین خبر

جان باختن ۹ مازندرانی دیگر بر اثر کرونا

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
جان باختن ۹ مازندرانی دیگر بر اثر کرونا

باشگاه خبرنگاران/ رئيس دانشگاه علوم پزشکي مازندران گفت: ۹ مازندراني بر اثر ابتلا به ويروس کوويد ۱۹ در ۲۴ ساعت گذشته جان خود را از دست داده اند.

۲۱۴ بيمار مبتلا به کرونا ۲۴ ساعت گذشته در مراکز درماني زيرمجموعه دانشگاه‌هاي علوم پزشکي مازندران و بابل بستري شدند و ۹ تن نيز در اين مدت جان خود را از دست دادند.
موسوي، رئيس دانشگاه علوم پزشکي مازندران با بيان اينکه ۱۷۲ بيمار مبتلا به کرونا، ۲۴ ساعت گذشته در مراکز درماني زيرمجموعه اين دانشگاه بستري شدند، ابراز کرد: در همين مدت هشت بيمار نيز بر اثر ابتلا به ويروس کرونا جان خود را از دست دادند.
وي افزود: در حال حاضر يک هزار بيمار با علائم ابتلا به کرونا در بيمارستان‌هاي استان بستري هستند که ۲۰۸ نفر آن‌ها با حال عمومي بد تحت مراقبت‌هاي ويژه قرار دارند.
موسوي ادامه داد: ۲۱۴ بيمار بهبود يافته هم شبانه روز گذشته از بيمارستان‌هاي زيرمجموعه دانشگاه علوم پزشکي مازندران مرخص شده اند.

فوت يک بيمار کرونايي در بابل
همچنين سيدفرزاد جلالي، رييس دانشگاه علوم پزشکي بابل با اشاره به پذيرش ۴۲ بيمار جديد مبتلا به کرونا، شبانه روز گذشته در چهار بيمارستان تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکي بابل و ترخيص ۲۹ نفر با بهبودي نسبي در اين مدت، از بستري ۲۳۷ بيمار در بيمارستان‌هاي تحت پوشش اين دانشگاه خبر داد.
وي شمار بيماران بدحال بستري با علائم تنفسي حاد در بخش‌هاي مراقبت‌هاي ويژه مراکز درماني اين دانشگاه را ۳۸ نفر اعلام کرد و افزود: متاسفانه در شبانه روز گذشته، يک نفر از همشهريان بابلي به دليل ابتلا به کوويد ۱۹ مثبت، تسليم مرگ شدند.

آخرين خبر مازندران در اينستاگرام :
https://instagram.com/mazandaran_today