نماد آخرین خبر

کمالوند در شاهین ماندنی است؟

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
کمالوند در شاهین ماندنی است؟

باشگاه خبرنگاران/ در حالي که کمالوند خداحافظي خود از تيم شاهين شهرداري بوشهر را در فضاي مجازي اعلام کرده بود، مديرعامل باشگاه اعلام کرد که او از تيم جدا نشده است.

فراز کمالوند ديروز در صفحه خود در فضاي مجازي نوشت که از تيم شاهين شهرداري بوشهر به علت اينکه«باشگاه هم اکنون شرايط رسيدن به آن وضعيت مطلوب را به دلايل مختلف نمي تواند ايجاد کند»، جدا مي‌شود.
او که از سوم آبان هدايت تيم شاهين شهرداري بوشهر را در ليگ دسته اول فوتبال بر عهده گرفته بود دير بسته شدن تيم و نبود امکان جذب بازيکن را يکي از مشکلات اين تيم مي‌دانست.
کمالوند اما چندي پيش اميدوارانه گفت در نقل و انتقالات نيم‌فصل چند بازيکن خواهيم گرفت تا تيم به سمت بالاي جدول سوق داده شود.
اما ديروز او گفت که مي‌خواهد از شاهين برود.
هر چند مديرعامل شاهين شهرداري بوشهر مي‌گويد: کمالوند از تيم جدا نشده و يکشنبه(ديروز) در تمرين ريکاوري بوده است.
سعيد مسيگر گفته است، ناراحتي اين مربي هم به‌ علت کيفيت بازي تيم بود. با هماهنگي که داريم به آقاي کمالوند گفتيم خودش با چند بازيکن صحبت کند.
وي با بيان اينکه با شهردار بوشهر هم براي رسيدگي به باشگاه شاهين جلسه داشته است، عنوان کرده است: تاکنون ۳۰ تا ۴۰ درصد قرارداد اعضاي تيم پرداخت شده است و روز‌هاي آينده نيز بخشي از مبالغ قرارداد بازيکنان پرداخت و بودجه بازيکنان مد نظر کادر فني را هم تأمين مي‌شود.
مديرعامل باشگاه شاهين شهرداري بوشهر در پاسخ به اين پرسش که آيا کمالوند مي‌تواند از شاهين جدا شود يا خير، بيان کرد: مربيان که قاعده خاصي براي جدايي ندارند و با يک پيامک مي‌توانند استعفا کنند. اين هم ارتباطي به مطالبات مربي ندارد و ما سر وقت به تعهدات عمل کرديم. کارمان را دير آغاز کرديم و بازيکنان کمي بدون تيم مانده بودند. کمالوند هم انرژي خود را گذاشت و جايگاه بدي در جدول نداريم.
مسيگر با اشاره به اينکه شاهين شهرداري بوشهر در جايگاه هشتم جدول ليگ يک قرار دارد، گفته است: ۶ امتياز با صدر جدول فاصله داريم که اين فاصله با جذب بازيکنان خوب قابل جبران است.
وي، درباره شايعاتي مبني بر مذاکره کمالوند با مديران باشگاه آلومينيوم اراک هم بيان کرده است: وقتي يک مربي باکيفيت داريد، شايعات درباره تيم‌هاي بدون مربي زياد مي‌شود.

آخرين خبر بوشهر در اينستاگرام :
https://instagram.com/bushehr_akhbar