قم بیشترین پایداری را در وضعیت آبی کرونایی داشت

فارس/ معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري قم، پايداري حداکثري اين استان را در وضعيت آبي کرونايي حاصل خِرَد جمعي و تشريک مساعي مردم دانست و گفت: رهنمودهاي مراجع عظام تقليد و همچنين در صحنه ماندن گروه هاي مذهبي و جهادي، عاملي مؤثر در اين موفقيت بود.
بيژن سليمان پور معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري قم امروز در نشست ستاد مديريت بحران استان با بيان اين که اتفاقي که نبايد مي افتاد، افتاد اظهار کرد: مي دانستيم که خواه يا ناخواه در مسير چرخش ويروس کرونا به سبب سفرها و ديد و بازديدهاي نوروزي، قم نيز آسيب خواهد ديد، اگرچه توانسته بوديم با همراهي تحسين برانگيز مردم بيشترين دوره پايداري را در وضعيت آبي کرونايي در استان تجربه کنيم.
وي اضافه کرد: خوشبختانه جلسات شوراي اطلاع رساني استان به طور مرتب و منظم برگزار مي شود و مسائل مربوط به بيماري کوويد19 در رصد قرار دارد.
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري قم سپس به ويژگي هاي بحران کرونا در مقايسه با ساير حوادث غيرمترقبه پرداخت و گفت: نخستين ويژگي اين بيماري همه گير آن است که مبارزه با آن طولاني شده و البته فعلا پاياني هم براي آن متصور نيست.
سليمان پور افزود: وجود برخي تعارضات با توجه به تنوع ابزارهاي اطلاع رساني که سبب بروز برخي شايعات مي شود، از ديگر مسائل مربوط به اين بيماري است، از اين رو در شوراي اطلاع رساني استان بر ضرورت رسيدن به نگاه واحد در امر اطلاع رساني براي جلوگيري از هر گونه انحراف در اين امر خطير تأکيد شده است.
وي در ادامه به کاهش اطلاع رساني کرونايي در بخش هايي از استان توجه داد و گفت: بايد باور کنيم که بخشي از مردم استان در جريان تغيير وضعيت رنگ بندي کرونايي قرار نمي گيرند و از اين رو لازم است تا اين مسئله در سطح شهر نمود داشته باشد و هشدارهاي لازم داده شود.
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري قم همچنين به تلاش مديريت استان براي توجه به اقتضائات استاني در اجراي مصوبات ستاد ملي مبارزه با کرونا اشاره و اذعان کرد: البته بايد توجه داشت که همواره نمي توان تصميمات ملي را در سطح هر استان و با توجه به وضعيت هاي خاص آن استان، اجرايي کرد.
سليمان پور در پايان سخنان خود تصريح کرد: آغاز موج چهارم کرونا، يادآور ضرورت به ميدان آمدن دوباره همه مردم و مسؤولان است، بويژه آن که تبيين اهميت حفظ جان انسان ها در وهله اول و سپس انجام فرائض و مستحبات، امري است که بايد توسط انديشمندان تبيين شود.