نماد آخرین خبر

اختصاص اتوبوس رایگان به حاشیه‌نشینان زاهدان

منبع
تسنيم
بروزرسانی
اختصاص اتوبوس رایگان به حاشیه‌نشینان زاهدان

تسنيم/ داديار حقوق عامه دادستاني مرکز سيستان و بلوچستان از توزيع ۲.۵ تن مرغ گرم و راه‌اندازي پارک سوار ويژه مردم حاشيه شهر زاهدان خبر داد.

ابوالفضل احمدزاده، داديار حقوق عامه دادستاني مرکز سيستان و بلوچستان اظهار کرد: بهره بردن همه شهروندان از امکانات و خدمات شهري جزو ابتدايي‌ترين مطالبات آنهاست که در اين راستا دادستاني زاهدان به عنوان مدعي‌المعموم و در راستاي احقاق حقوق عامه نگاه ويژه‌اي به مردم در نقاط حاشيه شهر دارد.
وي افزود: مردم نبايد به بهانه اينکه در حاشيه شهر زندگي مي‌کنند از خدمات شهري بي‌بهره بمانند که يکي از اين موارد، عدم تردد اتوبوس خط واحد در منطقه "همت آباد" زاهدان بود که به دليل برخي مشکلات چندين سال بود که خانواده‌ها براي تردد ناچار بودند کيلومترها پياده‌روي کنند تا دسترسي به اتوبوس خط واحد براي آنها مهيا شود.
داديار حقوق عامه دادستاني مرکز سيستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: در همين راستا جلساتي با مسئولان مربوطه برگزار شد و با همکاري صورت گرفته با شهرداري زاهدان از روز گذشته شهروندان منطقه همت آباد زاهدان که جمعيت زيادي را در برمي گيرد امکان استفاده از اتوبوس خط واحد سازمان تاکسيراني در محل زندگي‌شان براي آنها فراهم شد.
احمدزاده ادامه داد: مقرر شد تا در اين مسيرها نيز ايستگاه‌هايي براي نشستن و انتظار شهروندان جانمايي شود و اين عيدي به مردم داده شد که تا پايان ماه مبارک رمضان استفاده از اتوبوس‌هاي خط واحد براي کساني که از اين خط استفاده مي‌کنند به صورت رايگان باشد.
وي تاکيد کرد: همچنين از روز گذشته کار توزيع 2.5 تن مرغ گرم توقيفي در ميان حاشيه‌نشينان زاهداني آغاز شد تا ديگر نيازي نباشد که اين خانواده‌ها براي تهيه مرغ مورد نياز به مباشرين ساير مناطق مراجعه کنند و در نظر داريم تا يک محل توزيع ثابت براي تهيه اقلام اوليه و مايحتاج عمومي به قيمت تعاوني نيز تعيين شود که اقدامات آن در دست اجراست.
داديار حقوق عامه دادستاني مرکز سيستان و بلوچستان ادامه داد: همچنين يکي از نانوايي‌هاي اين منطقه به دليل تخلف و عرضه خارج از شبکه با تذکر و کسر سهميه آرد توبيخ شد که همه اين اقدامات به درخواست مردم بوده است.


آخرين خبر سيستان و بلوچستان در اينستاگرام :
https://instagram.com/zahedan_today