ایلام در حال نزدیکشدن به روند ثبات کرونا است

ايرنا/ رئيس دانشگاه علوم پزشکي ايلام گفت: با توجه به آمار بستري ها و مبتلايان اين استان که اوضاع آن نسبت به هفته قبل بهتر شده اين استان در حال نزديک شدن به وضعيت ثبات شيوع کرونا است.
دکتر محمد کريميان، رئيس دانشگاه علوم پزشکي ايلام روز شنبه در نشست استاني ستاد کرونا بيان داشت: هم اکنون ۲۶۴ بيمار کرونا در مراکز درماني استان بستري هستند که نسبت به هفته قبل تعداد آنها کمتر شده است.
وي با ذکر اينکه شهرستان ايلام با ۱۰۴ نفر بالاترين بيمار بستري استان را دارد، افزود: رسيدن به مسير ثبات نيازمند مدت زماني بين ۲ تا ۳ هفته است.
رييس دانشگاه علوم پزشکي ايلام تعداد بيماران بستري در فروردين ماه امسال را يک هزار و ۳۸۳ نفر عنوان کرد و يادآور شد: شمار مبتلايان نيز ۶ هزار و ۹۲۹ نفر بوده است.
کريميان تعداد کل فوتي هاي کرونا در فروردين ماه را ۴۵ نفر عنوان و تاکيد کرد: تعداد فوتي ها نسبت به آبان ماه کمتر است که مهمترين علت آن تجهيز مراکز درماني به دستگاه هاي اکسيژن ساز و همچنين افزايش تجربه کادر بهداشت و درمان در روند درمان بيماران است.
ثبت ۳۹۳ مورد ابتلاي کارکنان ادارات ايلام به کرونا
معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي استان ايلام نيز در اين نشست گفت: ۳۹۳ مورد ابتلاي کارکنان ادارات اين استان به کرونا از ابتداي فروردينماه تاکنون ثبت شده است.
دکتر جميل صادقي فر با ذکر اينکه اين رقم با توجه به دورکاري و کاهش حضور کارکنان در ادارات بالاست، ادامه داد: در اين مدت همچنين ۶۱ نفر از پرسنل بهداشت و درمان استان نيز به کرونا مبتلا شده اند.
وي با ذکر اينکه معرفي ايلام به عنوان استان برتر کشور در کنار سيستان و بلوچستان از نظر عدم رعايت پروتکل هاي بهداشتي جفا به اين استان است گفت: ميزان رعايت پروتکل هاي بهداشتي در اين استانها نه بين ۲۸ تا ۳۲ درصد بلکه ۵۸ درصد و ميزان استفاده از مردم از ماسک نيز ۶۶ درصد است.
به گفته وي، ضعيفترين ميزان رعايت پروتکل هاي بهداشتي مربوط به پايانه هاي درون شهري با ۱۷ درصد ثبت شده است.
وي همچنين با اشاره به روند بالاي ابتلا در برخي از شهرستان ها، مهمترين علت آن را شرکت در محافل عزا عنوان کرد که در اين زمينه بايد نظارتها بيشتر شود.