نماد آخرین خبر

نمایشگاه مجازی صنایع‌ دستی در خراسان‌ جنوبی برپا شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
نمایشگاه مجازی صنایع‌ دستی در خراسان‌ جنوبی برپا شد

ايرنا/ معاون صنايع‌ دستي اداره کل ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايع دستي خراسان‌ جنوبي از برپايي نمايشگاه مجازي صنايع‌ دستي و هنرهاي سنتي خبر داد و گفت: اين نمايشگاه استاني در صورت وجود زيرساخت‌هاي لازم دائمي خواهد شد.

حسين عباس‌زاده، معاون صنايع‌ دستي اداره کل ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايع دستي خراسان‌ جنوبي روز دوشنبه به رسانه‌ها اظهار داشت: شيوع ويروس کرونا در سطح جهان از سال گذشته تاکنون صدمات جبران‌ناپذيري را به اقتصاد جهان وارد کرده و ايران نيز از اين قاعده مستثني نبوده است به طوري که هنرمندان صنايع‌ دستي با مشکلات فراواني دست و پنجه نرم کرده‌اند.
وي افزود: برگزاري نمايشگاه مجازي صنايع‌ دستي توسط بخش خصوصي و وزارت ميراث‌ فرهنگي، گردشگري و صنايع‌ دستي از جمله اقداماتي بود که در سطح ملي از آبان سال ۹۹ کليد خورد و تبديل به نمايشگاه دائمي صنايع دستي شده است.
معاون صنايع‌ دستي اداره کل ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايع دستي خراسان‌ جنوبي گفت: اداره‌ کل ميراث‌ فرهنگي، گردشگري و صنايع‌ دستي خراسان‌ جنوبي نيز در راستاي انجام وظايف ذاتي خود و حمايت از فعالان اين بخش اقدام به برپايي نمايشگاه مجازي ويژه هنرمندان استان کرده است.
وي افزود: ثبت‌نام هنرمندان در اين نمايشگاه مجازي آغاز شده است و در صورت وجود زيرساخت‌هاي لازم، اين نمايشگاه دائمي و ملي خواهد شد.
دبيرخانه اين نمايشگاه استاني در معاونت صنايع دستي و هنرهاي سنتي اداره‌ کل ميراث‌ فرهنگي، گردشگري و صنايع‌ دستي خراسان‌ جنوبي مستقر است.

آخرين خبر خراسان جنوبي در اينستاگرام :
https://instagram.com/skhorasan_today