۴۰۰ نفر پرستار به بیمارستانهای استان کردستان افزوده میشود

ايسنا/ رئيس اداره پرستاري دانشگاه علوم پزشکي کردستان گفت: در پي برگزاري آزمون استخدامي در سال گذشته ۴۰۰ نفر پرستار و رده هاي زير مجموعه آن به بيمارستانهاي استان افزوده مي شود.
حيدر ايزدي، رئيس اداره پرستاري دانشگاه علوم پزشکي کردستان با اشاره به بحث مديريت انساني در ايام کرونا، اظهار کرد: با توجه به ايجاد ساز و کار وزارت بهداشت مبني بر اينکه نيروهايي که در گذشته در قالب نيروهاي طرحي، خدمات ارائه دادهاند ميتوانند به مدت شش ماه تا يک سال در بيمارستان ها در قالب تداوم طرح به کارگيري شوند که در اين راستا مجموعا ۱۵ تا ۲۰ درصد نيروي انساني به بيمارستان هاي سطح استان افزوده شد.
وي افزود: در پي برگزاري آزمون استخدامي پرستاران در سال گذشته ۴۰۰ نفر پرستار و رده هاي زير مجموعه آن به بيمارستانهاي استان افزوده مي شود.
رئيس اداره پرستاري دانشگاه علوم پزشکي کردستان، به کمبود «کمک پرستار» در بيمارستانهاي استان اشاره و بيان کرد: در حال حاضر به صورت رسمي از سوي وزارت بهداشت چارت و پست سازماني کمک پرستاري به عنوان زير مجموعه پرستاري شکل نگرفته است که اين موضوع باعث نارضايتي خصوصا در زمينه نحوه احتساب حقوق و مزايا در اين صنف شده است.
به گفته ايزدي، در مجموع کل رده هاي پرستاري ۳۷۰۰ نفر نيرو انساني در بيمارستانهاي استان فعاليت ميکنند که شامل نيروي پرستاري، کارشناس اتاق عمل، هوشبري، فوريت هاي پزشکي، کمک پرستاري، بهيار و کمک بهيار است.
وي به عمده مشکلات پرستاران اشاره کرد و گفت: تاخير در پرداخت کارانه و ساير مزايا همچون ساير استانها به دليل کمبود درآمدهاي دانشگاهي متاثر از شيوع بيماري کرونا بوده و عليرغم تلاشهاي شبانه روزي مجموعه دانشگاه هنوز اين عقب ماندگي به روز نشده اما نسبت به شش ماهه اول سال گذشته اوضاع به شکل قابل توجهي روند روبه رشد در تسريع مطالبات به خود گرفته است.
رئيس اداره پرستاري دانشگاه علوم پزشکي کردستان، به نقش تاثيرگذار و تاريخي پرستاران در مراقبت و حفاظت از سلامتي جامعه در اپيدمي کرونا گريزي زد و اظهار کرد: ايثار، فداکاري و از خودگذشتگي اين قشر تلاشگر در حفظ و ارتقاء سلامت، پيشگيري از بيماريها، تسهيل در روند بهبودي بيماران و اکنون در نبرد با ويروس هزار چهره کرونا، ستودني و قابل ستايش است.
وي ضمن تقدير از پزشکان و کادر پرستاري که در جبهه مقابله به کروناويروس، ناشي از سختي و مشقت کار و حضور در شيفتهاي طولاني دچار صدمات روحي و جسمي شدهاند، افزود: خلق صحنههاي بيبديل جامعه سلامت در کارزار کرونا در حافظه تاريخ به يادگار خواهد ماند.
رييس اداره پرستاري دانشگاه علوم پزشکي با اشاره به عمده مشکلات حوزه پرستاري در سطح کشور و به تبع استان کردستان، خاطرنشان کرد: اولويت اول جامعه پرستاري اجراي قانون تعرفه گذاري خدمات پرستاري بر پايه منزلت و هويت پرستاري است.
ايزدي در ادامه ابراز اميدواري کرد که اين مهم در سال ۱۴۰۰ بعد از سالها پيگيري نمايندگان پرستاري و همچنين حمايت مسئولين ارشد نهايي شد.