نماد آخرین خبر

برخورد سواری جک با موتورسیکلت در محور ایلام یک قربانی گرفت

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
برخورد سواری جک با موتورسیکلت در محور ایلام یک قربانی گرفت

باشگاه خبرنگاران/ رئيس پليس راه استان ايلام از برخورد يک دستگاه سواري جک با موتورسيکلت در محور ايلام خبر داد و گفت: راکب اين موتور سيکلت به علت شدت جراحات وارده در بيمارستان فوت کرد.

سرهنگ رضا همتي زاده، رئيس پليس راه استان ايلام بيان داشت: در پي تماس‌هاي مردمي با فوريت‌هاي پليسي ۱۱۰ مبني بر وقوع تصادف در جاده روستاي هفت چشمه، بلافاصله کارشناسان پليس راه به محل اعزام شدند.
او افزود: با حضور کارشناسان پليس راه در محل مشخص شد يک دستگاه سواري جک به علت تغيير مسير ناگهاني با يک دستگاه موتورسيکلت برخورد کرده و بر اثر اين برخورد راکب موتورسيکلت زخمي و پس از انتقال به بيمارستان فوت مي‌کند.
رئيس پليس راه استان ايلام مطرح کرد: با توجه به اينکه موتورسيکلت، داراي کمترين ضريب امنيتي در مواجهه با تصادفات است و نتيجه عدم رعايت قوانين و مقررات راهنمايي و رانندگي باعث بروز حوادث تلخ و دردناک خواهد شد، از رانندگان گرامي خواستاريم تا اين قوانين و مقررات را رعايت کرده تا شاهد وقوع حوادث تلخ و دردناک نباشيم.
 

آخرين خبر ايلام در اينستاگرام :
https://www.instagram.com/akharinkhabar_ilam/