نماد آخرین خبر

سرمایه مرد مشهدی در بانک جی‌سی‌جی مالزی به یغما رفت

منبع
رکنا
بروزرسانی
سرمایه مرد مشهدی در بانک جی‌سی‌جی مالزی به یغما رفت

رکنا/ مرد جوان از روزي که تصميم گرفت خودرو يک ميليارد توماني اش را بفروشد، نمي دانست چه در انتظارش است. او مانند ديگر شهروندان از همه ظرفيت هاي موجود مجازي و حقيقي براي يافتن مشتري استفاده کرد و توانست مشتري دست به نقدي پيدا کند و خودروش را به قيمت دل خواهش بفروشد.

فروشنده پس از نوشتن قرارداد، 500ميليون تومان از پول را نقد و بقيه را به صورت رمزارز دريافت کرد. در کنار اين معامله قانوني، خريدار به او پيشنهاد وسوسه انگيزي داد؛ « سرمايه گذاري در بانک جي سي جي مالزي». پيشنهادي که مي توانست آينده مالي اين شهروند را متحول کند، هرچند اين تحول رخ داد، اما به صورت معکوس و مرد مشهدي چندماه بعد متوجه شد که همه سرمايه اش را از دست داده‌است و حتي توان خريد يک پرايد معمولي را هم ندارد.

به گزارش رکنا، مرد جوان با رودست سختي که از شيادان خورده بود، خودش را به پليس فتاي خراسان رضوي رساند. او با شکايت از فرد يا افرادي اعلام کرد که در کمتر از چندماه يک ميليارد و 200ميليون تومان از او کلاهبرداري کرده اند.

مرد جوان درباره جزئيات شکايتش اعلام کرد که پس از فروش خودروش با پيشنهادي وسوسه انگيز روبه رو شده است. خريدار به ازاي 500 ميليون تومان در عملي قانوني، کيف پول ارز ديجيتال(والت) فروشنده را شارژ کرده است.
در ادامه که ارتباط خريدار و فروشنده نزديک تر مي شود، فروشنده به او راهي براي سرمايه گذاري هاي بهتر و بيشتر را معرفي مي کند و مدعي مي شود که فروشنده مي تواند با سرمايه گذاري رمزارزهايش در يک بانک خارجي و پيداکردن زيرشاخه هاي ديگر، سود خوبي بگيرد. پس از اين مرحله، خريدار او را به عنوان زيرشاخه خودش به بانک معرفي مي کند.
مرد مشهدي براي پيشگيري از کلاهبرداري، با راهنمايي دوست جديدش يکي از طرح هاي سرمايه گذاري با ريسک کمتر را انتخاب مي کند و مبلغي اندک در آن سرمايه گذاري مي کند. پس از مدتي باتوجه به سود خوبي که دريافت مي کند، تصميم مي گيرد سرمايه اش را افزايش دهد، اما از آنجا که حوصله پيداکردن زيرشاخه را نداشته است، با ايجاد چند حساب کاربري مختلف علاوه بر يک ميليارد تومان حاصل از فروش خودرو، 200ميليون تومان ديگر هم به جمع سرمايه اش اضافه مي کند.
او منتظر دريافت اولين سودش بوده است، اما ناگهان متوجه مي شود که همه حساب هايش در اين بانک مالزيايي خالي شده است و به گردانندگان اين سايت ها نيز دسترسي ندارد.
کارشناسان پليس فتا که حدود يک ماه پيش با انبوهي از پرونده هاي مشابه روبه رو بودند و با هماهنگي هاي خوب بين دستگاهي توانسته بودند عامل اصلي اين شيادي ها و هم دستانش را در مشهد دستگير کنند، با وجود حل پرونده اي که ده ها ميليارد سرمايه مردم را به عنوان سرمايه گذاري در بانک «جي سي جي مالزي» به يغما برده بود، دوباره ردپاي جديدي در اين پرونده ديدند.
مأموران با ردزني متوجه شدند که شگرد به کارگرفته شده در اين پرونده درست همان شگردي است که عاملان اصلي آن در مشهد دستگير شده بودند؛ پرونده اي که حتي واکنش سردار وحيد مجيد، رئيس پليس فتاي ناجا، را نيز به همراه داشت.
با روشن شدن جوانب اين پرونده که گويا قرار نيست به راحتي جمع وجور شود، دوباره نحوه و شگرد متهمان براي فريب شهروندان به عنوان موضوعي حاشيه اي در اين پرونده سر باز کرد. سرهنگ جواد جهانشيري، فرمانده انتظامي پليس فتاي خراسان رضوي، که توان و هزينه زيادي براي جمع کردن بساط شيطاني اين شيادان خرج کرده بود، جزئياتي از شگرد متهمان در جلب نظر طعمه هايشان را مطرح کرد.
ريشه يابي اين پرونده نشان مي دهد که سرشاخه هاي اصلي آن درواقع مشاوران املاکي بوده اند که ابتدا اقدام به خريد و فروش ملک در ديگر کشورها مي کرده اند. آن ها سپس با تأسيس يک شرکت يا بانک با عنوان بانک «جي سي جي مالزي» با اهدافي که احتمالا پوششي باشد، اقدامات خود را آغاز کرده اند.
انجام نشست هاي لاکچري روي عرشه کشتي، انتقال مشتري ها با هواپيماي شخصي براي شرکت در ميهماني هاي پرزرق وبرق خارجي، برگزاري جلسات در کافي شاپ هاي معروف و به رخ کشيدن دارايي ها و اموال گردانندگان اين شرکت، فقط بخشي از عمليات رواني اين شيادان بوده. بسياري از خودروهاي گران قيمت و املاک آن چناني کرايه اي بوده است، اما همين موضوع موجب شده است افراد زيادي فريب گردانندگان اين شرکت را بخورند و در نتيجه ده ها ميليارد تومان از دست بدهند.
پس از دستگيري سرشاخه اصلي و 2نفر از هم دستانش، اين پرونده شاکي ديگري نداشته است، اما با مطرح کردن شکايت جديد، مشخص شد که هنوز افرادي که احتمالا جزو پادوها و مهره هاي درجه چندم هستند، درحال ادامه اين شيادي هستند.
رئيس پليس فتاي خراسان رضوي با هشدار به شهروندان براي کلاهبرداري هاي گسترده با عنوان شرکت هاي خارجي، از شهروندان خواست قبل از هر اقدامي ابتدا در تماس با شماره096380 پليس سايبري مطمئن شوند که فريب شيادان را نخورده اند و اگر با مورد مشابهي روبه رو شدند و مالي از دست دادند، حتما براي تکميل پرونده به پليس فتا مراجعه کنند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar