ضعف مدیریتی، عامل کاهش صادرات کالا از مرز چذابه

صدا و سيما/ نماينده مردم دشت آزادگان و هويزه ضعف مديريتي را عامل کاهش چشمگير صادرات از پايانه تجاري چذابه و گسيل شدن تجار به ساير مرزها عنوان کرد.
قاسم ساعدي، نماينده مردم دشت آزادگان و هويزه در مجلس مرز بين المللي چذابه را يکي از پايانههاي موثر در امر صادرات کالا به کشور عراق دانست و گفت: ۵ تا ۱۰ سال قبل، روزانه يک هزار و ۲۰۰ تا يک هزار و ۳۰۰ کاميون عمليات صادرات کالا را از اين پايانه بين المللي انجام ميدادند.
وي افزود: با بررسيهاي انجام شده متوجه شديم که رانندهها و صادرکنندهها با مشکلات زيادي مواجه هستند که کاهش صادرات از اين پايانه شده است.
ساعدي با بيان اينکه ضعف مديريتي، احساس ناامني رانندهها از عوامل کاهش صادرات از مرز بين المللي چذابه و گسيل شدن کاميونها به مرز مهران واقع در استان ايلام و مرز بين المللي شلمچه به شمار ميروند، تصريح کرد: بطوريکه تعداد کاميونهاي صادراتي به ۶۰ دستگاه و در بهترين وضعيت به ۱۰۰ دستگاه کاميون رسيد.
نماينده مردم دشت آزادگان و هويزه در مجلس شوراي اسلامي با بيان اينکه ۷۰ درصد مشکلات داخلي است و به پايانه مرزي چذابه و مابقي از سوي طرف عراقي است، اظهار داشت: در اين پايانه محلي براي استراحت رانندهها وجود ندارد، ضمن اينکه حضور برخي افراد در باراندازها با تهديد و ايجاد رعب و وحشت، سبب سلب آرامش و امنيت از رانندهها شده اند، همچنين وقوع قاچاقها و جابجايي موادمخدر يک معضل محسوب ميشود و ساماندهي و رسيدگي به اين مشکلات امري ضروري است.
فرماندار دشت آزادگان خواستار تکميل جاده ترانزيتي و زيرساختهاي پايانه تجاري چذابه شد و گفت: استقرار واحدهاي خدمات رسان، تعيين تکليف بارانداز جهت سرويس دهي مناسب به تجار و بازرگانان و همچنين تعيين تکليف وضعيت کارگران شاغل در بارانداز الزامي است.
حميد سيلاوي اصلاح و تعريض جاده بين ۲ پايانه مرزي چذابه و شيب عراق، رفع مشکلات اجرايي و دستوري عراق در خصوص ممانعت از صادرات برخي کالاها، استقرار دستگاه ايکس ري، بکارگيري سيستمها جهت بازرسي کاميونهاي حامل کالاهاي صادراتي و همچنين رفع مشکل تردد زوار اربعين از اين مرز را از ديگر موارد مهم براي ساماندهي اين پايانه مرزي عنوان کرد.