نماد آخرین خبر

اولین روز کاری متفاوت شهردار اصفهان

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
اولین روز کاری متفاوت شهردار اصفهان

باشگاه خبرنگاران/ شهردار اصفهان در نخستين روز کاري خود پس از حضور در گلستان شهدا، با همراهي رئيس و اعضاي شوراي اسلامي شهر از منطقه محروم حصه بازديد کرد.

علي قاسم‌زاده، شهردار اصفهان به همراه رئيس و اعضاي شوراي اسلامي شهر اصفهان صبح امروز در اولين ساعات نخستين روز کاري خود با حضور در گلستان شهدا با شهداي انقلاب اسلامي و دفاع مقدس تجديد ميثاق کرد.
وي در اين رابطه اظهار کرد: امروز به گلستان شهدا آمدم تا به شهدا اعلام کنم پيرو راه آنان هستم. اميد است با استمداد از شهدا به گونه‌اي عمل شود که در مقابل آنان شرمنده نباشيم.
شهردار اصفهان پس از تجديد بيعت با شهدا جهت بازديد به منطقه کمتر برخوردار ۱۴ رفت و از محله‌هاي زينبيه و حصه بازديد کرد، در جريان بازديد، مردم و اهالي محله حصه درخواست‌ها و مشکلات خود از جمله نبود فضاي سبز، بلاتکليفي زمين‌هاي منطقه و نبود امنيت اجتماعي را با شهردار اصفهان در ميان گذاشتند.
قاسم زاده که مهمترين رويکرد مديريت شهري جديد را توجه به مناطق محروم دانست، در اين باره اظهار کرد: در اولين روز کاري تصميم بر آن شد از منطقه ۱۴ بازديد کنيم. امروز از برخي از نقاط محروم اين منطقه همچون حصه بازديد شد تا تدابير لازم براي بهبود وضعيت زندگي مردم در آن اتخاذ شود.
وي در خصوص اقداماتي که بايد براي حصه انجام شود نيز تصريح کرد: لازم است به محله حصه نگاه جامع داشت به طوري که علاوه بر مسائل فيزيکي و کالبدي، مشکلات مربوط به مالکيت زمين، بافت فرسوده و ريزدانه‌هاي اين محل نيز بايد رفع شود.
شهردار اصفهان با تاکيد بر لزوم برقراري امنيت اجتماعي در حصه، خاطرنشان کرد: بايد در قالب يک بسته، برنامه‌هاي لازم براي رفع مشکلات حصه در نظر گرفته شود.
قاسم‌زاده حين ورود به شهرداري مرکزي در جمع پرسنل اين مجموعه، اظهار کرد: دو رسالت محوري را در ابتداي فعاليت در مجموعه شهرداري تعريف کرده‌ام که يکي از آن‌ها صيانت از خانواده و شخصيت شهرداري به عنوان نهادي با قدمت بيش از ۱۰۰ سال است که بيش از ۱۰ هزار پرسنل به صورت شبانه‌روزي براي خدمت به مردم در آن فعال هستند.
شهردار اصفهان با بيان اينکه شخصيت شهرداري اهميت ويژه‌اي دارد از اين رو بايد از آن حفاظت کرد و اگر گردي بر چهره آن نشسته، زدوده شود، گفت: رسالت دوم صيانت از شهر اصفهان است، پيش از به دنيا آمدن ما شهر اصفهان هويت و شخصيتي داشته که بايد از آن محافظت شود، بنابراين حداقلي‌ترين وظيفه‌مان اين است که دردي بر درد‌هاي اصفهان اضافه نکنيم.
وي تاکيد کرد: از جمله مأموريت‌هاي شهرداري اين است که اصفهان شهر زندگي شود در واقع مديريت شهري بايد شرايط را به گونه‌اي مهيا کند که مردم در شهر احساس امنيت و آسايش کنند؛ از سويي ديگر شهرداري نيز بايد سرزنده و شاداب باشد، مهم‌ترين سرمايه يک سازمان منابع انساني آن است، بنابراين اميدواريم بتوانيم با همکاري کارمندان و پرسنل شهرداري در قدم نخست از شخصيت شهرداري صيانت کنيم تا مردم بدانند اگر شهرداري يک ثانيه تعطيل شود، شهر دچار مشکل مي‌شود.
قاسم‌زاده اضافه کرد: پيش از آنکه شهر قدردان زحمات پرسنل شهرداري باشد، کارکنان آن بايد از هويت و شخصيت شهرداري حفاظت کنند، گاهي ممکن است افرادي با نام شهرداري کار‌هايي انجام دهند که هويت شهرداري را خدشه‌دار کند، بايد از اين موضوعات جلوگيري شود و براي به دست آوردن رضايت مردم تلاش کرد.

آخرين خبر اصفهان در اينستاگرام :
https://instagram.com/isfahan_today