بررسی خبر پیدا شدن صدها دز واکسن فایزر معدوم شده در مهاباد

هه وال موکریان/ مدیر شبکه بهداشت و درمان مهاباد گفت: داروهای معدوم شدە در مهاباد، بر خلاف شایعات مطرح شده، واکسن فایزر نیست و به احتمال فراوان از مبادی قاچاق وارد کشور شده است.
بهاءالدین حسینی، مدیر شبکه بهداشت و درمان مهاباد اظهار کرد: تعداد زیادی از داروهایی که در حاشیه رودخانه مهاباد معدوم شده است مربوط به واکسن فایزر نیست، بلکه داروی دپومدرول و تولید شرکت فایزر است و ارتباطی با بیماری کرونا ندارد.
وی تاکید کرد: به احتمال فراوان این داروها از مبادی قاچاق وارد کشور شده است، چراکه مدت ها است این نوع دارو وارد کشور نمی شود و نمونه داخلی آن موجود است.
فرماندهی انتظامی مهاباد هم در اطلاعیه ای پیدا شدن صدها دز واکسن کرونای فایزر معدوم شده در شهرستان را تکذیب کرد و از شهروندان خواست اخبار را از منابع رسمی و رسانه های معتبر پیگیری کنند.
گفتنی است؛ روز گذشته صدها دز واکسن معدوم شده در حاشیه رودخانه مهاباد و در نزدیکی پل نیمهکاره پارک خانواده پیدا شد.
این واکسنها که بعد از معدوم سازی آتش زده شده بودند توسط شهروندان اطلاع رسانی و به سرعت با عنوان واکسن فایزر معدوم شده در فضای مجازی خبرساز شدند.