نماد آخرین خبر

مطالبات کارگران هفت‌تپه به‌زودی پرداخت می‌شود

منبع
ايرنا
بروزرسانی
مطالبات کارگران هفت‌تپه به‌زودی پرداخت می‌شود

ایرنا/ مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی خوزستان با اشاره به اینکه بخشی از مطالبات عقب افتاده کارگران هفت تپه هفته آینده پرداخت می شود، گفت: با برنامه ریزی که صورت گرفته، پرداخت حقوق نیروی انسانی این شرکت به صورت ماهانه پرداخت می شود.

عبدالعلی ناصری، مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی خوزستان اظهار کرد: امروز مدیرعامل، معاونان و اعضای هیات مدیره شرکت هفت تپه تعیین و معارفه شدند.
وی با اشاره به اینکه شخصا امروز در جمع کارگران هفت تپه در محل کارخانه حضور پیدا کرده و از نزدیک با آنها گفت‌وگو کردم، افزود: شرایط فعلی برای کارگران تشریح شده است و انتظار می رود با همکاری که صورت می گیرد، شرایط بهتری در آینده برای این واحد تولیدی رقم زده شود.
مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی خوزستان ادامه داد: موفقیت شرکت هفت تپه قطعا در گرو کمک و همکاری کارگران است و از آنها انتظار داریم که مجموعه مدیریتی جدید شرکت را یاری کنند.
ناصری تصریح کرد: مطابق با آمادگی اعلام شده از سوی مجموعه مدیریتی جدید، مراحل بهره برداری از واحدهای کارخانه هفت تپه از فردا آغاز می شود.
وی خاطرنشان کرد: به منظور بهره وری و فعالیت تولیدی این مجموعه اقتصادی، شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی برنامه مدیریتی کوتاه، میان و بلندمدت را در دستور کار قرار داده است.
در نشست یکشنبه شب هفته جاری که به ریاست معاون اول رئیس جمهوری برگزار شد نسبت به تعیین تکلیف شرکت کشت و صنعت هفت تپه اقدام و مدیریت این مجموعه عظیم به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی واگذار شد.

 
  
  

آخرین خبر خوزستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan_today