نماد آخرین خبر

برگزاری مسابقات چوب‌کشی به مناسبت هفته تربیت بدنی در خراسان جنوبی

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
برگزاری مسابقات چوب‌کشی به مناسبت هفته تربیت بدنی در خراسان جنوبی

باشگاه خبرنگاران/ رئیس هیئت بدنسازی و پرورش اندام شهرستان بیرجند از برگزاری مسابقات چوب کشی در این شهرستان به مناسبت هفته تربیت بدنی خبر داد.

کهنسال رئیس هیئت بدنسازی و پرورش اندام شهرستان بیرجند بیان داشت: هیئت ورزش روستایی و بازی‌های بومی محلی شهرستان بیرجند با همکاری هیئت بدنسازی و پرورش اندام شهرستان، به میزبانی یکی از باشگاه‌های بیرجند، مسابقات چوب کشی برگزار می‌کند.
او افزود: مهلت ثبت نام در این مسابقه تا ۲۷ مهر ماه بوده و هزینه ثبت نام در این مسابقه ۵۰ هزار تومان است.
کهنسال ادامه داد: مسابقه چوب کشی در دو بخش آقایان و بانوان و در سالن ورزشی ۲ هزار و ۵۰۰ نفری شهیدین قاسمی برگزار می‌شود.
رئیس هیئت بدنسازی و پرورش اندام شهرستان بیرجند تصریح کرد: زمان برگزاری مسابقه در بخش آقایان ۲۹ مهر ماه ساعت ۱۵ و بانوان ۳۰ مهرماه ساعت ۹ صبح است و در پایان به نفرات برگزیده جوایز نفیسی اهداء می‌شود.

او در ادامه بیان کرد: بانوان در وزن‌های ۵۵، ۶۵، ۷۵ و مثبت ۸۵ و آقایان در وزن‌های ۶۰، ۷۰، ۸۰، ۹۰، ۱۰۵، ۱۲۵ و مثبت ۱۲۵ با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.
در تقویم ایرانی هر سال ۲۶ مهر روز تربیت بدنی نامیده می‌شود و هفته تربیت بدنی و ورزش از ۲۶ مهر تا دوم آبان است.

آخرین خبر خراسان جنوبی در اینستاگرام :
https://instagram.com/skhorasan_today