نماد آخرین خبر

بازدید سفیر غنا از صنعت مبلمان منبت ملایر

منبع
ايرنا
بروزرسانی
بازدید سفیر غنا از صنعت مبلمان منبت ملایر

ایرنا/ سفیر غنا در جمهوری اسلامی ایران مبلمان منبت ملایر را هنری منحصر به فرد دانست و گفت: آمادگی لازم برای حضور منبت‌کاران ملایر به کشور غنا را برای تبادلات هنری و توسعه مبادلات تجاری بیشتر با این شهرستان داریم.

اریک اووسو بواتنگ، سفیر غنا در جمهوری اسلامی ایران در بازدید از شهرک صنعتی مبلمان منبت حاجی‌آباد و بازار مبل ملایر اظهار کرد: بازدید از این شهرک دید بهتری نسبت به این هنر در ایران به من داد.
وی افزود: برای من بسیار جالب توجه بود که تمامی مراحل کار با دست انجام می‌شود و این یک هنر دستی واقعی و قابل احترام است.
سفیر غنا در جمهوری اسلامی ایران پیشنهاد کرد: برای تبادل هر چه بیشتر این هنر بین ۲ کشور، هنرمندانی از ملایر به کشور غنا و افرادی از غنا در این شهرستان حضور پیدا کنند تا ظرفیت‌ها را شناخته و در حوزه صادرات گام بهتری برداریم.
اووسو بواتنگ با اشاره به سفر ۲ روزه خود به استان همدان با دعوت اتاق بازرگانی، تبادل تجاری بین ۲ کشور را مفید دانست و بیان کرد: انتظار می‌رود هر ۲ کشور روابط سیاسی و تجاری بهتری را برای یکدیگر ترسیم کنند و این امر بدون حضور بخش خصوصی امکان‌پذیر نیست.
وی با اشاره به برگزاری جلسه‌های متعدد به منظور تحکیم روابط اقتصادی بین ۲ کشور ادامه داد: این فرصت برای ما فراهم شد تا روابط مستحکم‌تری برای کشف بیشتر نظرات یکدیگر و تبادل پیشنهادات تجاری داشته باشیم.
سفیر غنا در جمهوری اسلامی ایران همچنین بازدید از کارخانه فرآوری کشمش را نیز مثبت ارزیابی کرد و افزود: بازدید از کارخانه کشمش ملایر ظرفیت بالای صادرات این محصول را نشان داد و امیدواریم در این زمینه تبادل نظر بیشتری داشته باشیم.
معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه ملایر نیز گفت: سفیر غنا سفر ۲ روزه‌ای را به دعوت اتاق بازرگانی همدان به این استان دارد که با توجه به ۲ برند جهانی ملایر در منبت و انگور، سفیر غنا عصر از کارگاه‌های تولیدی مبلمان در شهرک صنعتی، نمایشگاه‌ها، بازار مبل و کارخانه‌های فرآوری کشمش بازدید کرد.
حسین فارسی اظهار کرد: سفیر غنا در بازدیدهای امروز پیشنهاد کرد با توجه به شرایط آب و هوایی این کشور و وضعیت مطلوب آن از نظر بارندگی و تولید چوب، به ازای واردات چوب به ایران، مبلمان منبت به کشور غنا صادر شود.
وی همچنین حضور هنرمندان ملایری به غنا و حضور افرادی از این کشور به شهرستان ملایر برای فراگیری آموزش هنر منبت و سرمایه‌گذاری در زمینه احداث کارخانه در کشور غنا را از دیگر پیشنهادات سفیر غنا عنوان کرد.

آخرین خبر همدان در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/hamedan_today