نماد آخرین خبر

کاهش نسبی دمای هوا در بوشهر

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
کاهش نسبی دمای هوا در بوشهر

باشگاه خبرنگاران/ کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر از کاهش نسبی دمای هوا در استان خبر داد.

محمدرضا انصاری، کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر اظهار کرد: بررسی نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد از عصر امروز با کاهش تدریجی سرعت وزش باد‌های شمالی از ارتفاع موج دریا نیز در سواحل استان کاسته خواهد شد و پیش بینی می‌شود خلیج فارس شنبه و یکشنبه به طور نسبی آرام باشد.
وی افزود: دوشنبه و سه‌شنبه هفته پیش رو در برخی از ساعات با وزش باد‌های شمالی روی دریا، سواحل استان تا حدودی مواج خواهد شد.
این کارشناس هواشناسی آسمان استان را تا فردا صاف همراه با غبار محلی و وزش باد و در ساعاتی از بعدازظهر امروز در برخی نقاط بادوگردوخاک پیش‌بینی کرد.
انصاری افزود: جهت وزش باد بیشتر شمال غربی تا غربی با سرعت هشت تا ۳۰ گاهی تا ۳۶ کیلومتر در ساعت و در ساعاتی از وقت امروز تا اوایل شب روی دریا ۱۴ تا ۴۴ و در فراساحل جنوبی بیش از ۵۰ کیلومتر در ساعت خواهد بود.
وی عنوان کرد: ارتفاع موج دریا هم ۶۰ تا ۱۲۰ سانتیمتر و امروز تا اوایل شب در فرا ساحل استان ۹۰ تا ۱۵۰ گاهی تا ۱۸۰ سانتیمتر پیش‌بینی می‌شود.
کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر بیان کرد: فردا در بندر بوشهر زمان جزر اول دریا ساعت سه و ۲۹ دقیقه، مد اول ساعت ۹، جزر دوم ساعت ۱۴ و ۲۵ دقیقه و مد دوم ساعت ۲۰ و ۴۶ دقیقه خواهد بود.

آخرین خبر بوشهر در اینستاگرام :
https://instagram.com/bushehr_akhbar