نماد آخرین خبر

بدرالملوک، بانوی ابهری در تاریخ ماندگار شد

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
بدرالملوک، بانوی ابهری در تاریخ ماندگار شد

صدا و سیما/ بدرالملوک امام، مهربانوی ابهری و مادر خیریه‌های ایران، به عنوان یکی از زنان نامدار ایران در ۱۰۰ سال اخیر معرفی شد

اداره کل امور بانوان شهرداری تهران، به پاس قدردانی از زنان اثرگذار در صد سالی که گذشت، اقدام به معرفی زندگی‌نامه آن‌ها در طرح «زنان نامدار قرن» کرد.
در بین اسامی این زنان نامدار، نام بدرالملوک امام؛ که پیشتر لقب مادر خیریه‌های ایران گرفته نیز، در کنار بانوان نامداری همچون خدیجه ثقفی، مرضیه حدیدچی، طاهره صفارزاده، توران میرهادی، سیمین دانشور و ایران درودی به چشم می‌خورد.
این مهربانوی ابهری که در سال ٩٦ مهمان همایش فرهنگی مهربانو اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ابهر بود ،۷۰ سال پیش با راه اندازی موسسه فرهنگی جوادی در قم کار خود را آغاز کرد و تا امروز ده‌ها موسسه خیریه را رهبری و هدایت کرده است.
بدرالملوک امام متولد سال ١٣٠٥ خورشیدی است و با توجه به فضای خانواده‌ای که در آن زندگی می‌کرد، شغل معلمی را انتخاب کرد و در کنار همسرش که او نیز معلم بود به تدریس پرداخت.
بدرالملوک امام مددکاری را از کودکی در کنار مادربزرگش آموخت و بیش از سه دهه مددکار اجتماعی بوده و به بیماران سرطانی و کودکان بی سرپرست کمک کرده است.
وی در جوانی مدرسه جوادی قم را ساخت و در این راه از حلقه ازدواجش نیز گذشت تا بتواند در آن شاگردان بسیاری را تربیت و با قرآن آشنا کند.
بدرالملوک امام در میانسالی با حضور در تهران با حمایت‌های شهید رجایی(وزیر آموزش و پرورش وقت) و با مشارکت اهالی محله کوی نصر، بانی ساخت مدرسه شهید فیاض بخش، شهید پاک نژاد، شهید امام موسی صدر شد و هم زمان به معلمان درس قرآن داد.
او پس از بازنشستگی همچنان آرام و قرار ندارد و به توصیه دکتر گلزاری شروع به گذراندن دوره‌های تفسیر قرآن کرده است.
او در دهه هفتاد نخستین مرکز خیریه اش با نام "دارالکرام حضرت ابوالفضل(ع)" را دایر کرد و بعد‌ها خیریه‌های دیگری با کمک او به نام‌های خیریه "مهر کوثر" در کرج و "سلوک پویا" در سعادت آباد شکل گرفت که اکنون صد‌ها کودک تحت پوشش این مراکز هستند.
بدرالملوک امام با وجود کهولت سن و بیماری رئیس هیئت مدیره تمامی این مؤسسه‌های خیریه است.

آخرین خبر زنجان در اینستاگرام :
https://instagram.com/zanjan_today