نماد آخرین خبر

تداوم بارش‌ها تا هفته آینده؛ بهار امسال اردبیل زمستانی است

منبع
مهر
بروزرسانی
تداوم بارش‌ها تا هفته آینده؛ بهار امسال اردبیل زمستانی است

مهر/ مدیرکل هواشناسی استان اردبیل گفت: بر اساس نقشه های هواشناسی بارش خفیف باران و برف در مناطق شمالی و مرکزی استان تا اواسط هفته آتی پیش بینی می شود.

سیاوش محمدی، مدیرکل هواشناسی استان اردبیل به تشریح آخرین نقشه‌های هواشناسی در استان اردبیل پرداخت و اظهار کرد: بررسی آخرین نقشه‌های هواشناسی نشان دهنده تقویت جریانات شمالی است که با رطوبت خزری نیز همراه خواهد بود.
وی افزود: بر این اساس تا اواسط هفته آتی شاهد آسمانی ابری، وزش باد خزری(گاهی تند)، رخداد مه و بارش برف(در نوار شمالی استان بارش باران) خواهیم بود.
مدیرکل هواشناسی استان اردبیل با اشاره به اینکه اوج ناپایداری‌ها در نوار شمالی و نیز نوار شرقی استان خواهد بود گفت: بارش‌ها در نوار شمالی استان می‌تواند موجب آب گرفتگی معابر عمومی و سیلابی شدن مسیل های فصلی گردد.
محمدی تصریح کرد: در نواحی مرکزی و جنوبی استان بارش‌ها عموماً به شکل بارش خفیف برف خواهد بود.
وی به استقرار هوای زمستانی در استان اردبیل اشاره کرد و ادامه داد: طی مدت مذکور در مناطق مرکزی و جنوبی استان شاهد کاهش دما بویژه طی ساعات شبانه و صبحگاهی خواهیم بود.
مدیرکل هواشناسی استان اردبیل از احتمال اختلال در عملیات پروازی فرودگاه اردبیل به دلیل دید افقی کم و پایین بودن کف ابر خبر داد و افزود: دوشنبه از شدت ناپایداری‌ها موقتاً قدری کاسته خواهد شد.

آخرین خبر اردبیل در اینستاگرام :
https://instagram.com/ardabil__today