نماد آخرین خبر

۸۰ تخت بیمارستانی استان اردبیل در اشغال کرونا

منبع
فارس
بروزرسانی
۸۰ تخت بیمارستانی استان اردبیل در اشغال کرونا

فارس/ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: با بستری ۱۳ بیمار جدید کرونایی در ۲۴ ساعت اخیر، تعداد بیماران کرونایی بستری در مراکز درمانی استان اردبیل به ۸۰ بیمار رسید.

علی محمدیان، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل با اشاره به آمار کرونا در استان اردبیل اظهار کرد: با بستری ۱۳ بیمار جدید کرونایی در ۲۴ ساعت اخیر، تعداد بیماران کرونایی بستری در مراکز درمانی استان اردبیل به ۸۰ بیمار رسید و طی این مدت متأسفانه یک فوتی ناشی از این بیماری ثبت شد.
وی افزود: در حال حاضر ۲۶ بیمار بدحال نیز در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند و هم‌چنین خوشبختانه ۸ بیمار در ۲۴ ساعت گذشته با بهبودی نسبی از مراکز درمانی استان ترخیص شدند.

تداوم وضعیت زرد و آبی کرونا در استان اردبیل
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل با اشاره به تزریق ۲ میلیون و ۱۹۱ هزار و ۶۶۲ دُز واکسن کرونا در استان اردبیل، بیان کرد: از این تعداد، ۹۶۱ هزار و ۶۰۹ دُز مربوط به مرحله اول، ۸۴۴ هزار و ۶۱۷ دُز مربوط به مرحله دوم و ۳۸۵ هزار و ۴۱۸ دُز مربوط به مرحله سوم واکسیناسیون است.
محمدیان گفت: براساس‌ آخرین وضعیت اعلام شده توسط وزارت بهداشت، هم اکنون شهرستان‌های اردبیل، خلخال، سرعین، نیر، اصلاندوز، بیله‌سوار، کوثر، گرمی و نمین در وضعیت زرد و شهرستان‌های پارس‌آباد و مشگین‌شهر در وضعیت آبی قرار دارند.

آخرین خبر اردبیل در اینستاگرام :
https://instagram.com/ardabil__today