۲ هزار میلیارد ریال صرف اجرای طرح ارتباط خشکی با خزر در گمیشان میشود

ایرنا/ سرپرست اداره کل شیلات گلستان گفت: برای اجرای طرح ارتباط خشکی با دریای خزر در سواحل شهرستان گمیشان این استان ۲ هزار میلیارد ریال اعتبار از محل سفر استانی دولت در نظر گرفته شده است.
اسماعیل جباری، سرپرست اداره کل شیلات گلستان در این باره اظهار کرد: طرح ارتباط خشکی با دریای خزر در شهرستان گمیشان با هدف رونق تولید در حوزه شیلات با انتخاب پیمانکار در دست اجراست.
وی برقراری دوباره ارتباط فعالیت های شیلاتی از جمله تولیدکنندگان و یگان حفاظت شیلات برای دسترسی راحت به دریای خزر در استان که بر اثر پسروی آب و ایجاد خشکی طی سال های اخیر قطع شد از دیگر اهداف اجرای این طرح برشمرد.
به گفته وی این طرح بیشتر به صورت لایروبی بر روی بخشی از مسیر رودخانه گرگان رود در منطقه گمیشان منتهی به دریای خزر و ایجاد حوضچه در کنار ساحل اجرا می شود.
وی ادامه داد: ارتباط هفت شرکت پرورش دهنده ماهی در قفس به دلیل پسروی آب دریای خزر در سواحل این استان به ویژه گمیشان قطع شده که با اجرای این طرح مشکل آنان برطرف خواهد شد.
جباری اضافه کرد: علاوه بر این، هزار و ۲۰۰ صیاد از طریق فعالیت در سواحل دریای خزر گلستان امرار معاش می کنند.
گلستان در اینستاگرام :
Instagram.com/golestan_today
آخرین خبر گلستان در اینستاگرام :
Instagram.com/golestan_today