تولید سالانه بیش از دو هزار تُن قارچ در قم

خبرگزاری دانا/ معاون سازمان جهاد کشاورزی استان قم با اشاره به توسعه کشت قارچ در استان به دلیل اشتغال بالا و کمآببر بودن آن گفت: سالانه بیش از 2 هزار تن قارچ در استان قم تولید میشود.
محمدعلی سلامی، معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان قم اظهار کرد: در برنامه الگوی کشت یکی از مواردی که برای ما دارای اهمیت است توسعه کشت گلخانهای است، گلخانهها از لحاظ ایجاد اشتغال، میزان مصرف آب و درآمدزایی نسبت به کشاورزی سنتی سرآمد هستند.
معاون جهاد کشاورزی استان قم اضافه کرد: از جمله تولیدات کمآببر و به صرفه تولید قارچ در استان است که افضل بر گلخانه است، در کشت قارچ آب کمتری نسبت به گلخانهها مصرف میشود، همچنین نسبت به گلخانههای معمولی اشتغال بیشتری ایجاد میکند.
وی تصریح کرد: به همین منظور مشوق توسعه واحدهای پرورش قارچ در استان قم هستیم و در برنامههای سازمان نیز توسعه واحدهای پرورش قارچ جزو اولویتها است.
سلامی خاطرنشان کرد: سالانه بیش از ۲ هزار تن قارچ در استان تولید میشود، در حال حاضر در رده ۱۶ کشوری قرار داریم اما با افتتاح پروژهها در چند روزه آینده پیشبینی میکنیم به رتبه چهارم تولید قارچ در کشور برسیم.