اعلام میزان بارشها در شهرستانهای فارس
ایرنا/ اداره کل هواشناسی فارس اعلام کرد: طی بارندگی اخیر که تا روز یکشنبه چهارم دیماه در ۳۲ ایستگاه استان فارس به ثبت رسید، در شیراز ۲۶ میلیمتر باران باریده است.
مسعود حقیقت، رئیس اداره کل هواشناسی فارس اظهار کرد: در ۳۲ ایستگاه ثبت شده، میانگین بارش باران برای فارس حدود ۱۲ میلیمتر بوده است.
حقیقت ادامه داد: در بارندگی اخیر، سپیدان با ۵۴ میلیمتر در صدر قرار دارد، کازرون با ۴۳ میلیمتر، رزقان با ۳۷ میلیمتر، سد درودزن با ۳۰ میلیمتر و ممسنی هم با ۲۴ میلیمتر در رتبههای بعدی میزان بارندگی قرار دارند.
وی اضافه کرد: همچنین زریندشت، گراش، لارستان و لامرد هم کمترین میزان بارش را داشتهاند.
بارش ۲۰ سانتیمتری برف در سپیدان
نخستین برف زمستانی سال ۱۴۰۱، چهره شهر جدید صدرا و منطقه گلستان شیراز را سفیدپوش کرد و در سپیدان ۲۰ سانتیمتر برف به ثبت رسید.
بنا بر اعلام قبلی هواشناسی استان فارس، برای این استان در روز یکشنبه امروز چهارم دیماه، مهگرفتگی، کاهش دید در مناطق مستعد و کاهش دمای شبانه پیشبینی شده است.