نجات ۹ گردشگر نوروزی از غرق شدن در آبهای بوشهر

ایرنا/ مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: با حضور به موقع شناور مقابله با آلودگی دریایی با قابلیت امداد و نجات دریایی، ۹ گردشگر نوروزی از خطر غرق در آبهای خلیج فارس نجات پیدا کردند.
محمد شکیبی نسب، مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر اظهار کرد: پیروی اعلام اضطرار قایقی تفریحی به مرکز هماهنگی جستوجو و نجات دریایی بوشهر مبنی بر به گل نشست در آبهای این محدوده، شناور مقابله با آلودگی دریایی به عنوان نزدیکترین شناور به موقعیت حادثه برای امدادرسانی گردشگران اعزام شد.
وی بیان کرد: شناور اعزامی در کمترین زمان ممکن و پس از گذشته ۱۰ دقیقه به موقعیت اعلام شده رسید و ۹ گردشگر قایق به گل نشسته را نجات دادند.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر تصریح کرد: شناور مقابله با آلودگی پس از رسیدن به اسکله ۹ گردشگر نجات یافته را تحویل مسئولان مربوطه داد.