یک کشته و ۲۴ مصدوم در حوادث رانندگی شبانهروز گذشته خوزستان

ایرنا/ مدیر روابط عمومی مرکز اورژانس خوزستان گفت: ۲۴ نفر در ۶ حادثه رانندگی در خوزستان طی ۲۴ ساعت گذشته مصدوم شدند و یک نفر نیز جان خود را از دست داد.
عارف شرهانی، مدیر روابط عمومی مرکز اورژانس خوزستان با اشاره به حوادث رخ داده در جادههای استان طی شبانه روز گذشته بیان کرد: این حوادث شامل برخورد دو دستگاه خودروی پراید و وانت پیکان در مسیر لالی به اندیکا بوده که مصدومان به بیمارستان امید لالی منتقل شدند.
وی افزود: همچنین در حادثه ای دیگر در مسیر ماهشهر به اهواز یک دستگاه پژو ۴۰۵ واژگون شد و دو دستگاه خودروی پراید و سمند با یکدیگر برخورد کردند که مصدومان به بیمارستان گلستان اهواز منتقل شدند.
مدیر روابط عمومی مرکز اورژانس خوزستان گفت: همچنین در همین مدت یک دستگاه خودروی پژو در مسیر امیدیه به دیلم واژگون شد که مصدومان به بیمارستان امام رضا(ع) و ایرانپور شهرستان امیدیه منتقل شدند.
وی افزود: در حادثهای دیگر یک دستگاه پژو ۲۰۶ در مسیر شیبان واژگون شد که مصدومان به بیمارستان گلستان اهواز انتقال یافتند. در یک تصادف زنجیرهای در منطقه برومی اهواز نیز که یک نفر جان خود را از دست داد مصدومان به بیمارستانهای گلستان و امیرالمومنین اهواز منتقل شدند.
شرهانی اظهار کرد: دو دستگاه سمند و تویوتا نیز در مسیر رامشیر به رامهرمز با یکدیگر برخورد کردند که تعداد مصدومان و یا فوتیها مشخص نیست.